"det e sånna som ni som sköt bambis mamma!"Jaa, igår så hade jag en så kallad "bad day!" jao, men vid sju tiden så tog jag bussen ut till viken för att vi skulle  äta hos Ronja! Och jätte god mat hade hon gjort. Ryggbiff och potatisgratäng. MUMS! så bara där så blev kvällen lite bättre!
Till efterrätt så åt vi choklad mousse med frukt och vit choklad. Jätte gott det också! Sen satt vi ute på altanen och dra lite vin och några cosmopolitan (: Vid halv tolv tiden så tog vi bussen in till staden. Jag hade helt okej kul! MEn svettig som fan blir man! haha, begav mej hem redan vid kvart i två! Hade so roligast då, och jag tänkte "man ska gå när man har det som roligast" Så visste jag att kvällen skulle sluta bra! Och om jag hade väntat en halvtimme så hade inte kvällen slutat så kul. Fick nyss redan på en sak som hända med en av mina kompisar igår! OCh jag blir så sur. Jag e en sån människa som vill skydda alla mina vänner! OCh det känns så dumt att jag inte kunde vara där och skydda henne då!
Ja, finns inte så mycket att göra nu! Men hon mår bra nu iaf.

Idag så vaknade jag vid halv två, eller ja mamma väckte mej!
Och fram tills nu har jag bara segat. Har precis ätit sushi också. Men som har varit in fryst! Jätte smart e det och billigt!
Köpt på Willy's för 49 kronor! Så mycket billigare. Och det var fakitskt gott! Jag trodde inte att det skulle vara så gott men det var det! Så det rekomenderar jag (:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0