Hbg-festivalen!


Ja, kan inte komma på någon där innan som e värt att skriva om ;p
Så här kommer hbg-festivalen!

Torsdagen, där kan jag inte srkiva så mycket, för jag kommer helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde i torsdags ;p Så det hände väl inget kul då. Så ja.

Fredagen, ja då var dte fest ute i viken men min kära hanna (: Kom dit vid 20.00 tiden då mötte hon mig vid busshållsplatsen sen gick vi hem till Ebba, där gänget från nyår var! Kul att träffa dem igen såg ju dem sist på nyår ;p hehe! Jaja, och sen blev det tequila race. Och alla som känner mej vet att jag ÄLSKAR att shoota tequila så det blev fem stycken där på raken (: Mm, måste nog köpa tepuila nu snart igen!! Vid 00.00 tiden så tog vi bussen in mot staden där vi tittade på Mange, och tog några öl! Sen blev det en rätt så tidig hemgång.

   

Lördagen, då hade sabina födelsedags fest. Trevligt var det, och fulla blev vi! Jag och Wah hade även vatten-ballongs-krig! hehe, han träffade mej på nacken men som tur var gick inte ballongen isönder förens den träffade marken ;p
Så spelade vi öl spel och allt sånt dära som man gör på förfester. Vid 00.00 tog i taxi ner i staden. Där jag och björn gick till ett öl tält och sabina kom även dit. Lördag kvällen var sjukt galen. Har en fet minneslucka på två timmar. Eller ja, kanske en timme. MEn ja, illa nog e det! Första gången för mej att ha en sån stor minneslucka. Och det e sjuk jobbigt ;p Men vafan liksom ? Dricker man så mycket som jag gjorde i lördags så får man ju nästan skylla sej själv, hehe! Sen var man hemma vid 05.30 tiden på morgoen. MEn största delen av kvällen så hade jag det kul iaf (: TAck alla för den kvällen!

    

fler bilder hittar ni på facebook!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0