kph


yepp yepp, idag så gick jag upp klockan 08.00 väldigt stolt över mej själv att jag kom upp så tidigt och jag blev till och med färdig innan mamma. Mmm, jag har lärt mej att göra ve mej snabbt på senaste tiden. Well, vi åkte ner i stan och hoppade på båten, sen väl över i danmark så hoppade vi på tåget som tog oss till kph. Och jag hittade faktiskt inte en ända klänning som jag tyckte om :O Vad har affärerna att bjuda på egentligen? Hittade dock ett bar fruktansvärt snygga pumps som var sky-high! Men mamma, tyckte inte att det var så snygga så hon ville inte betala hela priset. Eller hon ville inte betala något, så jag struntade i dem. Jag ska köpa dem så fort jag får pengar, för fyy vad jag blev kör i dem!
Ja, vi gick runde rpå ströget och kollade. Men när klockan började bli 15.00 så kände jag hur ont jag började få i mina knä. Rikgt jobbigt att gå då. Så vi försökt fort leta upp någotstans där vi kunde äta. OCh det var inte lätt, för jag ha rju mina krav. Men jag fick som jag ville, vilket då var Oxfilé med potatis och bea-sås (: mums, fast har ätit godare ;p Efter det så hade vi fått lite nya krafter så då fortsatte vi att leta. Och jag hittade så klart ingen klänning, men hittade ett par uggs. Mina andra e ju sönder så behöver ett par nya. Vissa säger att dem e jätte fula. MEN HELLO! Ni borde då prova ett par då kommer ni aldrig lämna dem ifrån er, för de e så fruktasnvärt skönt, jag springer runder med dem här hemma!
Hittade en jätte fin mink-päls med. Mamma vågade inte vara nära mej när jag provade dem. Eller så var det kanske en blå-räv, jaja! Fint var det iaf. Och ni som läser detta nu, jag tycker inte det e rätt att döda djur för att någon ska kunna bära dem som ett plagg. Men jag tycker att det e så fint, dock bara halsdukar. OCh så uppe på jackorna, inte hela långa "pimp-jackor" nejnej. Så det e lite dubbel-moral här. Men ibland så kan man ha det, vad ska man göra?

MEn jag köpte inte den iaf. Kom på att mormor hade en räv-päls som jag ska snygga till och använda till vinterna.
Efter allt detta, så gick jag och mammsen till "Belive it or not" Tyckte att det var väldigt spännande. Men usch jag e så rädd för vaxdockor. Jag klarar verkligen inte av helt random vaxdockor. nääe!
När vi kom ut därifrån så hade klockan redan hunnit bli 19.00 så vandrade vi till tåget och åkte hem!
Mamma sa också att i och med att jag int ehittade något i kph så ska vi till väla imorgon eller på fredag (: Bättre lycka där kanske?


  

(mamma hade då inget problem med vax dockorna!)Kommentarer
alice

pumpsen var dösnygga! :Dtack för igår btw!

2008-08-10 @ 11:06:06
http://alis.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0