madonna 50 år idag!


Går kvällen var rätt så bra! Men tanke på att jag trodde att jag blev mätt på min chips påse som jag åt innan hanna och jag tog bussen. Men ja, när vi km fram till kajsa så var jag hungrig. Sen blev dt ju som det blev ;p hehe!

aa, för det första så var det svårt som fan att hitta dit! Det låg dock precis vid pålsjö slottet. Så efter många genvägar som jag trodde att jag kunde ta så kom vi fram (: Men ja, det var trevligt där. Sen när vi skulle ner och ta bussen så behövde jag då inte gå. Blev buren! haha, frågade inte ens om det, men ja vafan liksom ? ;p Jaja, när vi väl kom ner till bussen som kom vi fram till att det var typ 45 minuter tills bussen kom. Så en del tog taxi och en del fick gå! haha, fan asså!
Så då kom vi in till knutan när klockan var 02.20. Och då had ejag ju såklart precis missat min buss. Så där fick jag sitta och väta i 50 minuter på en ny buss. Som tur var hade man sällskap iaf, stötte även på jossan ju (: hehe!
jaja, jag kommer ihåg!

näe, men vaknade idag vid 13 tiden idag. Försökt somna om, hade inget på schemat idag TRODDE jag. Men jag somnade inte om iaf, gick upp och värmde lite oboy sen gick jag ne rpå mitt rum igen och kollade på tv och drygade mej vid datorn.Och då när klockan var 14.45. Så kom jag på vad det var jag skulle ha gjort idag. Skulle ju ha gåt ner i stan och lämnat in mitt cv i en affär där de sökte personal. Ja, som tur var så var det inte så att det väntade mej. Så får ta det på måndag istället! hoppas att det inte e försent då bara.
Så idag har jag gjort absolut INGENTING helt enkelt. Eller har varit iväg och handlat lite mat om det då räknat!

Och ja, igår det kändes jäte naket utan min kamera! jag hade ju alltid med mej den överallt! jaja, hoppas jag får den snart!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0