maybe that is what she needs. But is that what she wants?

yoyoyo, vad upp vad upp vad upp?
Själv så sitter jag här i min säng och har precis kollat klart på "step up 2" den får höga poäng. Gillade en töntig kille som hette moose as mycket. Han var en sån kille som man verkligen inte trödde kunde dansa. Men jojo, det kunde han! hehe. nå väll.
Annars idag så var det ju såklart bingo på schemat, så som vilken söndag som helst. Vann tyvärr inget idag heller. Men det kommer, der kommer! Snart e det uppesittar kvällen, så kan ni ge er på att jag komemr vinna någon miljon (:

igår då, ja var hos marlene. När jag kom dit så passade marlene en liten kille som var fyra år, svante (: Skit söt kille. Och jag lärde honom nog lite saker som en fyra åring inte borde kunna. haha "once you go bad you never turn back" haha, ye right (: När svantes föräldrar hade hämtat honom så kollade vi alla på en film som hette "The abandoned" helt okej film. Skrek till två gånger, men sen var jag tvungen att hålla för munnen ;p haha. När jag blir rädd så skriker jag med det mest tjejigaste skriket som ni kan tänkar er. mmmhm, that's me!


Nej, nu ska jag faktiskt krypa ner bland alla mina kuddar. Go'natt på er alla!


här har ni förresten moose!Kommentarer
Marleen .. den bästa du vet ;P

haha , nej du ska inte lära honom sådant trams ;P men det var ändå klart bäst ^^,

2008-12-10 @ 01:31:11Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0