What I wouldn't give just to forget


hej hopp gummisnopp! Såhär "sent" var jag inte uppe igår inte. nix, jag somnade redan vid 2030 igår. Skadat! :S Jag blir alltid jätte trött när vintern kommer. Om nu tror jag heller inte att jag kan förneka att julskiten e på väg. Näe, men jag ska faktiskt försöka ett tag till. Vi ska antagligen inte ha någon julgrann i år iaf. På ett sätt kan jag väl tycka det e sorligt att jag känner så här om julen, men det kan inte hjälpas. pga massa saker som hänt så orkar jag liksom inte. Vet faktiskt inte hur det kommer bli nästa år. Jag tror faktiskt att jag hatar alla högtider, ja jo men så e det nog . . Men jag e som sagt just nu en grinch.

Idag när jag var och solade så kom det på en gammal goding på radion "walking in memphis" kunde ju inte hjälpas om man ryktes med lite då och drömde bort sej. Där låg jag i solariumet och lossades att jag stekte på gatorna i memphis.
Men sen pep solariet till och då var sol tiden slut. Suck . . Ska sola imorgon igen iaf. Då hoppas jag att jag får kännslan av att jag ligger och schteker på någon strand i thailand. Eller kanske costa? hu hu hu? (: hehe

näe, nu kallar bingen på maj! Natti nattiKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0