I must stop Christmas from coming... but how? I MEAN - in what way?

hoola my friends och my none-friends!
förstått att där e något sånna också. Men nu ska ni få veta.

Igår så var jag en runda hos marlene hade lite tjejkväll kan man väl säga. Lite skit snack och nagel målande.
Kollade på två filmer. Kollade och kollade, sen när det väl verkade intressant så vart vi tvungna att spola tillbaka. Så ja. Vid 0000 åkte jag in till stan och hoppade på en annan buuss.
Idag kom jag int ehem förens 1600 :s Istället för att åka hem i morse så åkte jag in till stan och solade. Sen skulle jag också ut med Cliff, (hunden som jag går ut med) tycker jätte synd om honom för att han e jätte rädd för smällare /;
Men efter många om och men så kom vi ner till görningen och till nh där jag lämnade en present till pappsen sen begav vi oss igen. Så jag lämnade honom. Sen hämtade mamma mej där, sen var jag alltså hemma vid 1600.
Inte många timmar blev det hemma, får sen var det BINDO jöö. Ingen vinst idag heller. Blir snart sur asså ;S Snart spelat i två månader och inte vunnit. Och inte nog med det, så drömmer jag ju också om bingo nätterna, spelproblem?
Ja, nästan eller?

och imorgon. Ja, först så ska jag upp klockan 0500 för att hämta pappa och sen köra och lämna honom på kastrup.
Kommer att sakna min papi )': Tänk att jag hade kunnat följt med!?! om inte fitt-flyget var fullt. Finns som sagt inget bättre sätt att inte fira julafton på än att sitta på ett flyg i 16 timmar. Och nu tänker jag då att jag inte heller ska gå och läggamej för att dte inte känns riktigt lönt att göra det. Kan sova bort hela dagen imorgon istället. 
Och jag inte ska sova imorgon, så ska jag ner i stan och sola. Till willy's och köpa lite gott. Sen blir det film hela dagen och sen blir det sup på kvällen. Precis som vilken annan helgdag. eller måste städa hela huset med, så ja. Japp.  Kom just precis nu på att byta bild till grinchen på msn så ingen skriver god jul till mej ;p hehe, det e nog den ända gången ni kommer höra mej säga det i år!

Jaa.  nej, nu ska jag nog sysselsätta mej med att städa. Sitter här med mina gristoffler på så borde väl städa. Kär ligger nämligen allt nöjligt på golvet. Fan löv? Varför löv? ja, skit samma. Ska städa nu ja.  
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0