But if you never try you'll never know

idag vaknade jag upp vid 08 tiden och mådde inte som en prinsessa. Jag brukar alltid må som en prinsessa när jag vaknar nämligen, eeller ? men jag mådde mej som en snorig prinsessa imorse jag jag bestämde mej för att somna om. Sen vaknade jag igen vid 1200 för att sara ringed och väckte mej. Hon frågade om jag kunde passa söta lilla Lina imorgon, men det visade sej att det löste sej på annat sätt så nu ska jag tydligen inte passa det lilla busfröet.

Min kära mammsi har även varit på apoteket idag för att mitt huvud har vägt typ hundra tusen miljarder kilo har det känts som. Och i och med att ipren inte funkar på mej längre (jag har varit beroende av ipren och vise versa så de funkar inte på mej längre). Men där var en snäll tant som hjälpte henne så hon fick rätt tabletter. Dessa verkar faktiskt funka, woho, mirakel? Tror faktiskt det.

och nu ska jag avsluta dett inlägget med att säga. VI SKA KOLLA PÅ^EN PUPPY IMORGON :D
tyvärr så ska vi inte köpa bara kolla, eller mamma vad säger du ? (a) Jag har ju faktiskt varit väldigt snäll iår (:
Eller får väl nöja mej med att hon ger mej en hårförlängning som jag föra på måndag!
nej, tillbaka till valpen, det e då en blandning mellan en tibetansk spaniel (sån som elvis var) och en chihuahua.
åååh, vill ha den redan! inte ens sätt den ;p eller jo, på bild! hehe


nej, allt för mej. Nu ska jag gå och göra varm o'boy sen krypa ner i min stora mjuka säng och vakna upp som en prinsessa imorgon. Helt nöjd att jag kan andas genom näsan nu. Så jag mår nog som en prinsessa imorgon, sen imorgon kväll så e det ju festen som kallar (: ohyeah!

go'natt!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0