There's something that I feel I need to say

Ja, vi helt har väl varit rätt så bra ;p Snabb sammanfattning.

Fredag: Gjorde mej snygg och mötte upp hanna i stan sen åkte vi iväg på förfest. HAde hur trevligt som helst hemma hos Sonja, men jag håller vid det och jag har alltid gjort dej. Det e alltid mycket roligare på förfesten. Om man ska ner på stan måste man vara dynrak. Så i stan, hade jag och hanna väldigt tråkigt. Då splittrades vid 02.30 tiden. När jag mötte upp mina peeps ;p hehe, och hon stack med Sonja. Vi hoppade på bussen vid 03.15.
Lördagen: Vaknade upp vid 1300, wunderbart! älskar att sova länge om helgerna. Tog en go morgon ciggarett och sen hoppade jag på bussen hem. Väl hemma så vart det ju The hills maraton på mtv, så där satt jag hela dagen. Vid 2000 tiden åkte jag till marlene där det var mys heela kvällen. Var hemme igen vid 0300 och somnade gott i min säng.
Söndag: The hills maraton ;p ner i stan vid 18 tiden. köpte sushi sen hem till sandy och spela bingo. Ingen vinst idag heller, attans ger snart upp ;p hehe!


bild från i fredags


aajuste, angående den lille hunden. Det blev inte av att vi köpte den :'( helt ledsen. Ville verkligen ha henne. Men var tvungna att tänka vad vi gjorde om tio år. Även om jag tycker att det e fel och tänka så. Men vi kommer ju inte bo kvar hemma då. Och vem ska då ta henne? Ja, jag vet inte. Någon gång kommer vi eller jag köpa en ny vovve. Om det blir om en månad eller om ett eller kanske fem år. Det vet jag inte. Men vi kommer antagligen fortsätta kolla efter hund ändå.

näe, nu ska jag krypa ner i min säng och somna så det kan bli morgon. För då e det måndag, och då ska jag göra min hårförlängning (=KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0