The one that wins will be the one that hits the hardest

Känner mej skit snygg just nu, sitte rhär med en handduk om huvet och ansiktsmask, ooh yeah sexy. Right? ;p hehe!
Igår så gjorde jag inte så värst mycket. Har hos hanna i viken och drak lite viiin sen tog vi bussen in till stan vid 0000 tiden. Men har blivit helt trött på stan så jag åkte hem på direkten och var hemma vid 0100. Konstigt nog e jag inte festsugen nu förtiden ;S Chockad? mhm, faktiskt! Men det e väl bara för det e vinter och äckligt ute. Eller som fosse säger "haha nej verkligen inte, det är tråkigt väder, ingen är schnygg. det är naturligt" true true.
Men på fredag blir det fest. Hoppas jag ;p hehe!
Naj, ikväll blir det hem till marlene med lite öl och vin och läsk och chips. Och kolla på filmen "barnhemmet". Eller man ska kanske hoppas över chipsen . . När håkan var här igår och lämnade lite vin, så det första man får höra "men, vad stor du blivit" Fick helt ångest, messade honom idag och frågade om han menade allvar. Men det gjorde han inte. hahaha, men ändå asså? Slog en liten tanke i mitt huvet, "fan måste träna !!!!!!" :O Ja, får ta tag i det! Ännu ett nyårslöfte kanske?
Aa, får blir det, högst upp på listan!

Nej, nu ska jag ta av min äckliga peel ansiktsmask och känner emj skit snygg medans jag kollar på The Hills, sen ska jag göra mej super snygg, inte så svårt ju ? (: Sen mys hos marlene. PEACE OUT!Kommentarer
Marleen .. den bästa du vet ;P

alltid mys hos mig .. pilla mig i håret (: yeeeaj ^^,

2008-12-10 @ 01:24:33Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0