Out in the darkness with no guide

nej, att vara uppe till 06 gick inte så bra inatt. Brukar var auppe länge, men bara för att jag verkligen skulle vara uppe hela natten så somnade jag ju. SÅKLART! ;P och ingen kund eju få liv i mej i morse. Så jag missade att säga hejdå till pappsen ): Får messa lite med honom, men just nu sitter han på flyget vilket han kommer göra ett tag till. Så får prata med honom på fredag. (: Ja, annars idag så har jag redan hunnit med att sola. Mammsen förljde med så det gick ju fort dit med bilen och sen him. Och nu sitter jag här och koller på någon film på tv. Känner igen den från min lille brors samling av alla disney filmer, tror att den heter "Sinbad, legenden om de sju haven " hm, hehe !
Vart tvyngen att gå in på tv.nu och kolla. Och jag hade rätt. Såg även att det e Ensam hemma 4, 1600. Kanske se den ? Ja, kanske.

Sen ikväll vid 20 tiden så blir det hem till marlene och festa lita (: Gott.
Sen jag vet inte, men gör bussarna sent idag ? :S e inne på skånetrafiken och tittar. OCh det står att de går fram till två. Asså vanliga bussar. Inga natt bussar, kan detta stämma?


julen kommer aldrig bli den samma igen.
så mycket saknad!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0