no sacrifice no victory

nej i fredags så blev det inte så många fler inlägg.
Vid 03 tiden så blev det andra äventyr. Så cyklade upp till ramlösa station och hoppade på bussen. Sen hände det en massa, så somnade inte förrens 06 på lördag morgon. mm!

På lördagen vaknade jag vid 1200 tiden. Så inte många timmars sömn. Men sen hoppade jag på bussen 1305 för att åka hem igen (: Väl hemma så gjorde jag mej söt så åkte jag och mamma och ida till väla för att kolal lite på mellandagsrean. Riktigt besviken faktiskt. Hade tänkt köpa ett par höga "känger" som jag hade hittat på skopunkten. Dock hittade jag dem i Lund men de hade tydligen inte alls de här i hbg. Så får kanske vnta tills om någon vecka eller två och köpa dem. Annars så hittade jag iaf en vanlig röd tröja, och ett par leggings. Sen inte mycket mer, orkade verkligen inte kolla mer. Jag bli så irriterad när alla springe rin i en och puttas och har sej, liksom hall?å ;p jag e fan kort! JAg kan ju bli nertrampad !!

Fram mot kvällen, så vart det sexparty hemma hos Sandy. Tänkte först strunta i att gå dit bara för att jag var så jäkla trött. MEn jag beslöt mej för att åka dit ändå. Glad att jag gjorde det också. Hade otroligt kul. och det var många goa skratt ;pOch idag så har jag gjort absolut ingenting. Men det var också det som stod på schemat. Har bara tagit det lugnt idag. Just nu kollar jag på Sagan om de två tornen på tv. OCh sen blir det kanske att sätta på The dark knight. Får se om jag orkar (:Kommentarer
Sandy

Jag är glad att du kom också... hade sjukt skoj igår.. fast en skiten som hände mot slutet.. ses på tisdag :D :D

2008-12-28 @ 22:27:14
http://uddda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0