hey bloggen !

nu har jag inte skrivit på länge. HElt enkelt inte varit motiverad till det! Men nu ska ni få lite uppdatering.
Mina kära läsare, nu har ni kommit i den parioden igen där ni inte kommenterar! Nu får ni ta och skärpa er ;p
För nu kommer jag här igen !


just me!onödiga kommentarer!


Carina  (Carina_25@hotmail.com) om which one ?:
Jaa du båda ser ut som skurtrasor så det spelar ingen roll .Lika fula båda två .....dom ser billiga , fnaskiga , och horiga ut ,,,,,,,


Jaa, jag måste ju säga att jag skrattade när jag läste det ;p


i love you !fixa fixa oxh pyssla

Idag har jag bara suttit och sytt HELA dagen. Eller jag har fakitskt hunnit sola solarium med ;p  känne rmej faktiskt väldigt duktig. För jag gillar egentligen inte att sy. Men jag hade varit inne på Fashion toast blogg och hittade ett bar byxor som jag tyckte var ursnygga ! ! !
Så jag tog ett par jeans och började klippa lite, De e inte helt färdiga än, men på god väg (:

which one ?

            

kan inte riktigt bestämma mej för vilken som e finast.
den blåa eller den lila ?


Pans Ladyrint


ja, ni vill kanske veta vad jag egentligen tycket om filmen. Och jag ska faktiskt erkänna att jag somnade. MEN jag var trött, och jag kan fortfarande inte säga vad jag tycker om den filmen såå den e väl helt okej!


VILL HA-BEGÄR!jo, men hej liksom !?


the weekend


Fredag: Ja, i fredags så har jag för mej att jag vaknade rätt så sent. Vaknade nog vid halv tre tiden ja. Då gick man ut med hunden sen så kom man hem igen och tog det lugnt. Vid 1800 tiden så kom Hanna A hit. Och då var det fest som gällde, men jag hade inget attt ha på mej. Så vi var på förfesten när klockan var cirkus 2100. Själv så hade jag lite halsbränna så jag drack inte så mycket. Och så var jag rätt så tyst för att jag var rädd att jag skulle bli sjuk (hatar att vara sjukl!). Och som de flesta vet så brukar det vara jag som pratar på mest. Men så var dte inte den kvällen och alla trodde att det var något som var fel ;p Tycker inte själv om när jag e så som jag va då! Så jag tog en panodil sen började det bli lite bättre iaf (:

När klockan var ca 0000, så gick ju bara kvällen utför. Jävla männsikor det finns här i helsingborg asså. Finns säkert sånna människor överallt. Men fy fan vad jag hatar det! Jävla idioter borde det stå i pannan på dem! jaa, så där blev jag förbannad och det fick idioterna veta också. Men jag skrämde dem rätt så rejält när jag . . . ja, behöver ju inte gå in på detaljer. Well well . .

Lördag: På lördagen så vaknade jag ändå vid 1330 tiden men var ändå vansinigt trött. Men fick hoppa in i duschen för sen skulle mamma ha gäster klockan 1900. Och jag e ju inte den snabbaste på att göra ve mej nu när jag har typ använt allt som finns i min garderob. VILL HA NYA KLÄNNINGAR! Well, vid 1900 skuller gästerna droppa in. Isabelle hade jag ju bjudit in så hon kom när klockan var 1845 och hjälpte mej att välja ut en fin klänning (: Ett svart fordral blev det. Måste köpa fler fordral, gillar dem! jaaja! God mat hade mamma också grillat och så. Så jag åt rätt så mycket! Och det blev ju mammas vänner jätte chockade över. De e inte vana vid att se mej äta mycket. Antingen så äter jag för mycket eller för lite känns det som ;p Vid 2100 tiden så blev jag och isabelle skjutsade till förfesten. Som jag idag kunde ptara loss på även om jag var lite hes. Men kvällen gick och jag blev bara mer och mer hes! OCh blev också lite retad för det. Låter ju som en gam eller något! hehe.  eller en förfest var det kanske inte. Det var en fest. Vid 0200 tiden så begav vi oss ner i stan. Vissa gjick vidare. MEn jag hoppade istället på den fina bussen. Och blev ännu mer retad för hur hes jag var!
jaja, vaknade vid tolv idag. Var jätte trött men upp fick jag gå och äta frukost. Somnade ju nästan med huvet i mackorna! jaja, men de gick ner iaf. Sen vilade jag lite till. Sen blev det en promenad till bussen, som jag by the way missade. Så jag var hemma vid 1430 idag, och då somnade jag nästan igen på direkten!

Skulle gentligen ha klippt och färgat sabinas hår idag. Men var så vansinigt bakis, så vi lagade lite tacos och kollade på film istället (: Och nu ska jag snart sätta på "Pans Labyrint" kan inte rikgt sätta mitt finger på den om den e bra eller ej. Därför får jag kolla på den igen och aksnek kunna bestämma mej ;p hehe! Näe. Hejdå bloggen!i love sushi!

aa, idag var jag då i ängelholm på sjukhuset där och skulle undersöka mina knä, nacke och rygg. Men framför allt mina knä. Trodde jag då. Men nästan all fokus lades på min nacke. hm, var tydligen värre än vad jag trodde ;S jag som trodde knäna var det värsta. Jag ska tydligen in här på sjukhuset i helsingborg nu inom en månad och röntga nacken. Så jag åker in i en sånt tunnel. Känns lite läskigt! Det jag visste var att jag var väldigt spänd i nacke och rygg. Men att man skulle röntga detta kunde jag inte tro. Ska tydligen också få ett sånt här nackstöd. hehe, men det kommer ni inte få se mej i på stan. Ska bara ha på den här hemma ibland. Och angående mina knä. Så trodde läkaren att det var en ledsjukdom, mina fotleder var lite konstiga med. Men det e inget som jag lider av. Asså vad e jag 80? ;S lit ekonstigt att ha problem med nacken och kanske ha en mild ledsjukdom. typ haaaaaaallå ?

Läkaren frågade om jag ville ha någon medicin för lederna. Men tackade näe, även om jag har haft väldigt ont i mina knä de två senaste dagarna. Så tyckte jag inte att det var nödvändigt.  I och med att dte kommer i omgångar hela tiden. Kan ta några veckor innan jag får ont igen nu. Hmm, hoppas jag iaf!
Efter att vi var färdiga inne hos läkaren så skulle vi till provmottagningen och ta blodprov. Och ja, jag e rädd för sprutor. Har blivit det de senaste året. Så jag sa det till sköterska som skulle sticka nålen i mej, så jag fick ligga ner i stolen så jag kunde slappna av mer. Denna gången grät jag inte iaf ;p Ja, alla har väl saker man inte gillar!!
Så jag tyckte jag var duktig. OCh alltid när jag var liten så brukade jag få något av mamma då. Så denna gången så försökte jag med lite sushi. Men det tilltalade inte henne. Så det blev att åka hem och värma lite äckel mat istället.
Men snabbt igen så åkte jag iväg till viken. Där jag och hanna var duktiga och lagade mat. Eller ja, hanna lagade den och jag tittade på och rörde runder i grytan lite (: hehe! Sen tog jag bussen hem när klockan var 23.31. OCh nu sitter jag här och kollar på tv.

Jag ska väl gå och lägga mej snart. Men jag har ju vänt på dygnet, så snart blir väl vid 04-05.
jaja, natti natti på alla andra!


Förresten, den var någon som ville att jag skulle spå dem. Hur ska jag veta vem du e om du kommenterar anonymt? ;p


only mekonstiga sätt att vakna på.


aa, måste bara säga detta då. hehe! i måndags så vaknade jag på det sjukaste sättet.
Jag drömde att jag hade en flyga i huvudet. Så slog jag mej själv i huvudet först en gång. Men s åmissade jag den.
Så slog jag till mej själv i huvudet igen och det var rikgt hårt denna gången. Och direkt efter det så vaknar jag upp och har väldigt ont på min näsa. Och då förstod jag att jag verkligen hade slått mej själv i huvudet. Sen såg jag också flygan som jag försökte döda. Jag har ju vaknat upp med en spindel i huvudet innan. Men då slog jag inte mej själv i huvudet iaf.
Men fyy, fattar inte att jag kunde slå mej själv i huvudet! haha . tycker fortfarande att det e jätte roligt.
så ja, jag kan vara lite konstig ibland.

Har kanske någon annan vaknat på något konstigt sätt?


människans bästa vän


men vad gör man om man håller på att förlora sin bästa vän?mm, när det gäller elvis så e det verkligen jätte jobbigt. OCh han bar blivit sämre.
Och det värsta av allt e att man tänker på att om man ska ringa djursjukhuset och boka tid till avlivning.
men . . det e verkligen hemskt.
Man kan inte ta livet av sin bästa vän. JAg vill ju självklart inte att han ska lida. Men när det blir värre så börjar man tycka synd om sej själv. och det e fel. fel fel fel .
För det e egentligen inte mej det e synd om.


upp och ner

äe, börjar bli lit etrött på attt jag alltid vaknar så sent nu. Vaknade 15.30 idag. Har vänt på dygnet helt.
Så idag har jag inte hunnit med att göra så jätte mycket. Har iaf varit duktig och diskar och städat. Så ja, något ha rjag ju gjort.

Idag som igår så har jag fruktansvärt ont i mitt vänstra knä. Ska till läkaren imorgon och se vad vi ska göra med mina knakiga knä. JAg hoppas på att vi kan röntga dem. OCh se vad som e fel. I värsta fallet så kommer jag att få operara dem.  Men hoppas inte det. Kommer ju ta så lång tid att läka. Och jag som tänkte börja på gymnastik till hösten igen. mm. Man får väl se hur det blir med det.


Paranormal state

- kollar på ett program på kanal 5 just nu som heter Paranormal State. Det handlar om övernaturliga fenomen som de liksom går till botten med. Rikgt spännande e det! Jag förstår inte mej på vissa folk som säger "äe, sånt där e bara skit snack" hmm, om du nu säger så så borde du kanske gå lite djupare med det så kommer du nog att ändra dej lite.
för after all, inget e omöjligt! Jag tycker att sånt här e jätte spännande iaf. Man kan börjar ju undra hur det egentligen ligger till.\ the greatest thing you will ever learn is . . .dumb waterdu skulle bara veta - igår asså, en jävla dag! Hoppas att denna dagen blir bättrejag e lite hungrignamnge en stjärna

jätte roligt att folk har lärt sig att kommentera igen (: det blir jag glad av !
Nu ska jag snart ut med elvis sen ska jag hoppa in i duschen och se vad som händer ikväll, fest eller ta det lugnt?
de e frågan ;p

Hanna länkade precis denna sidan till mej!
Att man kan köpa en stjärna för 700 kronor och i det priset så får man massa andra saker med.
Men liksom om man nu köper en stjärna, hur fan ska man kunna hitta den ganom att bara kolla upp på himlen ;p ?

http://www.globalstarregistry.org/starkit.asp?SID=2&CID=141


ny design!

vad tycker ni om dne nya designen ? (:


sushi!precis ätit sushi. Söt som jag var så tappade jag en bit rakt ner i sojan så det kom över hela bordet!
hehe, men fan! jag stod för underhållningen vid bordet iaf ;p


ska man lämna ödet till ödet?


ja, det e egentligen meningen att jag ska gå och spå mej imorgon. Men just nu så sitter jag här och tvivlar lite . .
ska man kanske lämna ödet till ödet? de flesta i min familj har gått till den här damen innan. Och de har tyckt att hon var bra. Men . . det finns ändå ett men. Jag har själv hållt på med taro kort tidigare. Och det händer fortfarande att jag tar fram dem ibland.  Men jag e lite rädd för det. För två år sen 2006, när jag var i rumänien så gick bonico (farfar) bort.
Och precis innan min pappas flickvän kom upp på mitt rum och sa det så satt jag där med mina taro kort och spådde i det förflutna, nutiden och framtiden.  När jag drog fram det sista kortet (framtid) så . . så visa det att något skulle hända och att jag skulle bli väldigt ledsen och demprimerad. Sen när jag håller på att plocka ihop korten så kommer jess och säger att bonico har gått bort. Och då blev jag lite rädd för korten.
Nu sitter säkert några av er och tänker "ååh, dumma flicka, det hade kunnat vara vad som helst"
men det e många som jag spått och att det har stämt. Visst det e kanske sant att man av sig själv gör livet till vad korten säger. Men allt har en mening ? har jag fel ? och i detta fallet så hjälper korten en på vägen.

MAn kan ju inte tro på allt sånt här det kan jag hålla med om. Och horoskop det läser jag inte ens, för det e för alla. Och man tänker "shit, oj vad kommer hända nu" det e väl dock nästan samma sak med korten, att om jag lägger upp samma kort till mej själv, och senare lägger jag upp samma kort till min vän.
Man förknippar ju det till vad som händer i ens liv just nu. OCh klart korten passar nästan på alla, men man drar det till olika saker.

nu e bara frågan om jag verkligen ska till henne imorgon, om jag verkligen vill veta . .


ajajaj, mina fötter


usch ja, har så onte i mina fötter idag så att det inte e sant!
igår så var man med sina kära vänner på en runda i stan. och  hade super trevligt! när klocklan var 03.00 så var det hemgång. men bussarna hade ju då slutat då. Så jag började gå hemåt! och jag e så jävla stolt över mej själv ;p
Från city till ramlösa, det e ändå en bra bit att gå, och det tog 50 minuter för mej att komma hem och då somnade jag på direkten ! mm, men duktig var jag (:

btw, ny design på bloggen kommer förhoppningsvid upp imorgon!


Torsdag och Fredag!

I torsdag så hade ju johanna en lite middag för att hon fyllde ju år i onsdags. hade jätte trevlligt. Vid tio tiden så började de andra folket att trilla in, Och då började allt dricknde att öka! (: Vid 00.00 tiden så åkte vi ner i stan och ställde oss i köan. HAde rikgt kul eller hur elin ? haha, blev du as packad eller ? Fick även träffan makkan. Kul och träffa honom (:
mm, sen stängde dem tre. Då gick jag och elin till grillpunkten. och köpte vars en pommes. MEn när jag hade fått mina pommes så kom jag på att jag inte var hunrgig länge, så jag sålde mina pommes för 5 hela kronor till en människa inte på stan. Därefter gick vi och mötte lite folk. Elin gick och jag stannade med dem och tog en taxi! HAde jätte trevligt, men vart fan tog johanna vägen egentligen ?

   <- Hos Johanna. Ute -> 

Och igår fredag! Så var vi i norrahamnen i lägenheten och drack och hade trevligt. Till och med pappa och jess och lucca var med  ! HAde jätte kul helt galen kväll igår! Körde hela rundan igår också. Till och med jess var med! Finns massor med bilde rpå facebook.se har inte så mycket mer att säga än att går dagen var helt galen. Kom hem till lägenheten vid 0500 i morse. Helt deprimerande att det var ljust ute då! hahahah.

  


söta lilla lina (:Sx And The City


Juste glömde att säga det att jag och johanna var och såg sex and the city filmen i mändags!
Från mej så får den höga betyg (:


äntligen så har sommaren kommit! igen!På min altan i norrahamnen igen!

mm, då var det alla tjejerna i lägenheten igen (: hehe, väldigt trvligt hade vi. Vi skulle egentligen ha gått till mezo vid 2200 tiden. De hade stängt av källaren så vi och de som jobbade kunde sitta där och förfesta lite. Men näe vi stannade i lägenheten i norrahamnen. Vid 00.00-00.30 tiden så gick vi in mot city. Och det var ju bara skadat med mycket folk där inne faktiskt. Och köa gillar vi inte att göra. Så när klockan var typ 01.40. Så gav jag karima och betima upp och gick till kabab king istället! haha, var inte ens sugen på kebab men så blev det. Jag försökte också göra upp en tävling med de som jobbade där! hahah, jag sa att om jag klarade att äta tio kebaber så skulle de betala mej 550. haha, liksom varför ? jaja, jag e iaf rolig! hahaha. Mm, strax efter de så begav jag mej och mötte upp lite annat folk. Sen begav vi oss till lägenheten.
Idag så vaknade man ju då vid halv tolv tiden. Efter ett taf så kom hanna josse och ida till lägenheten så vi kunde springa ner till gröningen och lägga oss och sola. Så skönt var det! Tog till och med mej ett dopp. Och jag har faktiskt fått färg. Solade dock solarium 4 ggr förra vecka. Så nu har jag ju en jätte bra grund bränna. Och brunare ska jag också bli!

  


GRATTIS MIN KÄRA VÄN!RSS 2.0