ska man lämna ödet till ödet?


ja, det e egentligen meningen att jag ska gå och spå mej imorgon. Men just nu så sitter jag här och tvivlar lite . .
ska man kanske lämna ödet till ödet? de flesta i min familj har gått till den här damen innan. Och de har tyckt att hon var bra. Men . . det finns ändå ett men. Jag har själv hållt på med taro kort tidigare. Och det händer fortfarande att jag tar fram dem ibland.  Men jag e lite rädd för det. För två år sen 2006, när jag var i rumänien så gick bonico (farfar) bort.
Och precis innan min pappas flickvän kom upp på mitt rum och sa det så satt jag där med mina taro kort och spådde i det förflutna, nutiden och framtiden.  När jag drog fram det sista kortet (framtid) så . . så visa det att något skulle hända och att jag skulle bli väldigt ledsen och demprimerad. Sen när jag håller på att plocka ihop korten så kommer jess och säger att bonico har gått bort. Och då blev jag lite rädd för korten.
Nu sitter säkert några av er och tänker "ååh, dumma flicka, det hade kunnat vara vad som helst"
men det e många som jag spått och att det har stämt. Visst det e kanske sant att man av sig själv gör livet till vad korten säger. Men allt har en mening ? har jag fel ? och i detta fallet så hjälper korten en på vägen.

MAn kan ju inte tro på allt sånt här det kan jag hålla med om. Och horoskop det läser jag inte ens, för det e för alla. Och man tänker "shit, oj vad kommer hända nu" det e väl dock nästan samma sak med korten, att om jag lägger upp samma kort till mej själv, och senare lägger jag upp samma kort till min vän.
Man förknippar ju det till vad som händer i ens liv just nu. OCh klart korten passar nästan på alla, men man drar det till olika saker.

nu e bara frågan om jag verkligen ska till henne imorgon, om jag verkligen vill veta . .Kommentarer
apo

tack för kommentarengumman..

2008-07-18 @ 02:07:51
http://tesoroo.blogg.se/
Anonym

fresten,kaan du nt spå mej :P

2008-07-18 @ 02:08:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0