the weekend


Fredag: Ja, i fredags så har jag för mej att jag vaknade rätt så sent. Vaknade nog vid halv tre tiden ja. Då gick man ut med hunden sen så kom man hem igen och tog det lugnt. Vid 1800 tiden så kom Hanna A hit. Och då var det fest som gällde, men jag hade inget attt ha på mej. Så vi var på förfesten när klockan var cirkus 2100. Själv så hade jag lite halsbränna så jag drack inte så mycket. Och så var jag rätt så tyst för att jag var rädd att jag skulle bli sjuk (hatar att vara sjukl!). Och som de flesta vet så brukar det vara jag som pratar på mest. Men så var dte inte den kvällen och alla trodde att det var något som var fel ;p Tycker inte själv om när jag e så som jag va då! Så jag tog en panodil sen började det bli lite bättre iaf (:

När klockan var ca 0000, så gick ju bara kvällen utför. Jävla männsikor det finns här i helsingborg asså. Finns säkert sånna människor överallt. Men fy fan vad jag hatar det! Jävla idioter borde det stå i pannan på dem! jaa, så där blev jag förbannad och det fick idioterna veta också. Men jag skrämde dem rätt så rejält när jag . . . ja, behöver ju inte gå in på detaljer. Well well . .

Lördag: På lördagen så vaknade jag ändå vid 1330 tiden men var ändå vansinigt trött. Men fick hoppa in i duschen för sen skulle mamma ha gäster klockan 1900. Och jag e ju inte den snabbaste på att göra ve mej nu när jag har typ använt allt som finns i min garderob. VILL HA NYA KLÄNNINGAR! Well, vid 1900 skuller gästerna droppa in. Isabelle hade jag ju bjudit in så hon kom när klockan var 1845 och hjälpte mej att välja ut en fin klänning (: Ett svart fordral blev det. Måste köpa fler fordral, gillar dem! jaaja! God mat hade mamma också grillat och så. Så jag åt rätt så mycket! Och det blev ju mammas vänner jätte chockade över. De e inte vana vid att se mej äta mycket. Antingen så äter jag för mycket eller för lite känns det som ;p Vid 2100 tiden så blev jag och isabelle skjutsade till förfesten. Som jag idag kunde ptara loss på även om jag var lite hes. Men kvällen gick och jag blev bara mer och mer hes! OCh blev också lite retad för det. Låter ju som en gam eller något! hehe.  eller en förfest var det kanske inte. Det var en fest. Vid 0200 tiden så begav vi oss ner i stan. Vissa gjick vidare. MEn jag hoppade istället på den fina bussen. Och blev ännu mer retad för hur hes jag var!
jaja, vaknade vid tolv idag. Var jätte trött men upp fick jag gå och äta frukost. Somnade ju nästan med huvet i mackorna! jaja, men de gick ner iaf. Sen vilade jag lite till. Sen blev det en promenad till bussen, som jag by the way missade. Så jag var hemma vid 1430 idag, och då somnade jag nästan igen på direkten!

Skulle gentligen ha klippt och färgat sabinas hår idag. Men var så vansinigt bakis, så vi lagade lite tacos och kollade på film istället (: Och nu ska jag snart sätta på "Pans Labyrint" kan inte rikgt sätta mitt finger på den om den e bra eller ej. Därför får jag kolla på den igen och aksnek kunna bestämma mej ;p hehe! Näe. Hejdå bloggen!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0