Torsdag och Fredag!

I torsdag så hade ju johanna en lite middag för att hon fyllde ju år i onsdags. hade jätte trevlligt. Vid tio tiden så började de andra folket att trilla in, Och då började allt dricknde att öka! (: Vid 00.00 tiden så åkte vi ner i stan och ställde oss i köan. HAde rikgt kul eller hur elin ? haha, blev du as packad eller ? Fick även träffan makkan. Kul och träffa honom (:
mm, sen stängde dem tre. Då gick jag och elin till grillpunkten. och köpte vars en pommes. MEn när jag hade fått mina pommes så kom jag på att jag inte var hunrgig länge, så jag sålde mina pommes för 5 hela kronor till en människa inte på stan. Därefter gick vi och mötte lite folk. Elin gick och jag stannade med dem och tog en taxi! HAde jätte trevligt, men vart fan tog johanna vägen egentligen ?

   <- Hos Johanna. Ute -> 

Och igår fredag! Så var vi i norrahamnen i lägenheten och drack och hade trevligt. Till och med pappa och jess och lucca var med  ! HAde jätte kul helt galen kväll igår! Körde hela rundan igår också. Till och med jess var med! Finns massor med bilde rpå facebook.se har inte så mycket mer att säga än att går dagen var helt galen. Kom hem till lägenheten vid 0500 i morse. Helt deprimerande att det var ljust ute då! hahahah.

  KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0