i love sushi!

aa, idag var jag då i ängelholm på sjukhuset där och skulle undersöka mina knä, nacke och rygg. Men framför allt mina knä. Trodde jag då. Men nästan all fokus lades på min nacke. hm, var tydligen värre än vad jag trodde ;S jag som trodde knäna var det värsta. Jag ska tydligen in här på sjukhuset i helsingborg nu inom en månad och röntga nacken. Så jag åker in i en sånt tunnel. Känns lite läskigt! Det jag visste var att jag var väldigt spänd i nacke och rygg. Men att man skulle röntga detta kunde jag inte tro. Ska tydligen också få ett sånt här nackstöd. hehe, men det kommer ni inte få se mej i på stan. Ska bara ha på den här hemma ibland. Och angående mina knä. Så trodde läkaren att det var en ledsjukdom, mina fotleder var lite konstiga med. Men det e inget som jag lider av. Asså vad e jag 80? ;S lit ekonstigt att ha problem med nacken och kanske ha en mild ledsjukdom. typ haaaaaaallå ?

Läkaren frågade om jag ville ha någon medicin för lederna. Men tackade näe, även om jag har haft väldigt ont i mina knä de två senaste dagarna. Så tyckte jag inte att det var nödvändigt.  I och med att dte kommer i omgångar hela tiden. Kan ta några veckor innan jag får ont igen nu. Hmm, hoppas jag iaf!
Efter att vi var färdiga inne hos läkaren så skulle vi till provmottagningen och ta blodprov. Och ja, jag e rädd för sprutor. Har blivit det de senaste året. Så jag sa det till sköterska som skulle sticka nålen i mej, så jag fick ligga ner i stolen så jag kunde slappna av mer. Denna gången grät jag inte iaf ;p Ja, alla har väl saker man inte gillar!!
Så jag tyckte jag var duktig. OCh alltid när jag var liten så brukade jag få något av mamma då. Så denna gången så försökte jag med lite sushi. Men det tilltalade inte henne. Så det blev att åka hem och värma lite äckel mat istället.
Men snabbt igen så åkte jag iväg till viken. Där jag och hanna var duktiga och lagade mat. Eller ja, hanna lagade den och jag tittade på och rörde runder i grytan lite (: hehe! Sen tog jag bussen hem när klockan var 23.31. OCh nu sitter jag här och kollar på tv.

Jag ska väl gå och lägga mej snart. Men jag har ju vänt på dygnet, så snart blir väl vid 04-05.
jaja, natti natti på alla andra!


Förresten, den var någon som ville att jag skulle spå dem. Hur ska jag veta vem du e om du kommenterar anonymt? ;pKommentarer
Julia

Nu drar jag igång en frågestund igen, vad vill du just veta denna gång av en skådespelerska?

http://jsomijulia.blogg.se/2008/july/fragestund-igen.html

2008-07-18 @ 12:15:01
http://jsomijulia.blogg.se/
ida

Jag hoppas att det löser sig med dina knän! Haha men pauline, den tunnlen kallas för magnetröntgen, ska också på det snart. Tror du överlever det ;) Puss babe

2008-07-19 @ 17:01:45
pnovac

Googlade du fram det eller ? :p hehe

2008-07-21 @ 22:09:02
http://noovac.blogg.se/
Ida

Haha, nej :)

2008-07-23 @ 15:06:05
du vet ;)

Spå mig också;D

2008-08-05 @ 01:22:19Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0