helgen då!

I fredags så var det en lugn kväll, film kväll hemma hos isabelle. Och min kära vänn hanna A var också med.
Vi såg på en film som heter "them" och jag rekomenderar den starkt. Den utspelar sej på lantsbygden i rumänien. Vilket gör det hela lite mer intressant. Detta e då en ryssare, och e baserad på verkliga händelser. OCh det var ett antal gången som jag hoppade till (så lätt skrämd som jag e) och sen skrek jag en gång! haha, Men den var fruktansvärt bra!

I lördags så ringde min pappa och väckte mej när klockan var 1230. För att han ville luncha, för tvekade jag. Men sen kom jag på att det var det ända settet att jag skulle komma upp från sängen. så jag gjorde vid mej på 15 minuter. Sen åkte vi ner på stan. Det var jag pappa, lucca och jessica (: Jag och pappa tjafsade lite om vart vi skulle äta. Men det blev mezo. Pappa fick bestämma, själv gillar jag inte maten så värst mycket där. Så pappa var snäll och sprang till en annan resturang och köpte spagetti carbonara till mej. Och det var gott ;D hehe!

 

Efter vi hade ätit upp så gick vi en runda på kullagatan och jag försökte hitta en fin klänning. MEn näe, hittade en på Spirit. Den var lila, men ett vitt och grönt band i midjan. Låter kanske konstigt med den var jätte fin. Men den var också förstår till lilla mej. Vill att klänningen ska sitta perfekt när jag köper den!  Efter att klockan nu blivit cirka 1600. Så åkte vi ut till jobb. Där vi satte oss ett tag. Och pappa hade köpte ett par armani solglasögon till mej. Synd att jag inte passade i dem, det tyckte verken pappa eller jessica heller. Synd .. Efter en 20 minuter, så bestämde jag och jess oss för att åka upp till väla en sväng. Där sprang vi runder som yra hönor och försökte hitta något fint. Men hittade verkligen ingenting som jag kände så "ååh, de måste jag ha" nääe, rätt så tråkigt mode nu. Vad e det för mode nu egentligen, kläderna e lite så och lite så. hmm, jaa ?
Sen var det att åka hem när väla stängde. När man kom hem som var det bara in i duschen. Och sen kolla på Tila Teqila som valde sin bobby, jag tyckte att hon skulle ha valt danni. Men ja. Det slutade halv tio och då gjörde jag mej söt, på med lösögonfransar på mej klänningen och på med sminket och sen skorna! Sen var det fest som stod på schemat. Och så blev det också! Hade väldigt trevligt igår! Blev lite arg under kvällens gång. (läs inlägget under)  Men det löste sej. När man verkligen fick förklara. Och att vissa folk e idioter som inte vet något annat än att snacka skit. Så tro på mej när jag säger det jag säger! jaja, nog med det nu.
Vid 0230 tiden när vi tog taxi hem. Vår taxi chaffis som vi åkte med var bara så underbar. Värsta hitsorierna hade han.

Och idag söndag. Vaknade upp vid elva tiden och tog bussen him vid ett tiden. OCh då började det brinna i häcken på mej. För jag skulle ju till lund och kolla på Josses och idas Sommar show "back to brodway". JAg avslutar detta långa inlägget med några filmer från Showen.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0