malmö x2

mm, försökte blogga innan idan från mobilen. Men hela inlägget försvann när jag skulle spara det. surt! jaja, here i go!

Igår så åkte jag mamma och sappe till malmö för att försöka hitta något fint. För hittar ju ingen till i hbg ocg har ingen ispiration av min garderob alls. Kom dit vid tre tiden och gick igenom hela köpegatan men hittade ingenting. Efter ett tag så gick vi och träffade Hanna N. Hon jobbade men vi satt där och snackade lite md henne ändå (: uuh, hade saknat henne! Hon jobbar i en underklädes affär så jag köpte en Freebra och fick den lite billigare (: När vi hade pratat med henne ett litet tag så gick vi in i den lilla gallerian där vid victoria teatern. Och där inne på monki hittade jag en jätte fin klänning som fick följa med mej hem. Jätte fin en den (: Kommer väl upp bilder imorgon! Jaa, nu hade klockan redan blivit 19.00 så vi satte oss i bilen och körde till ikea in en snabb runda där sen åkte vi hem till hbg. Då var det bara snabbt för mej att ta min bikini sen sätta mej på tåget ner i stan sen hoppa på bussen till viken. Jag och hanna A skulle ju bada i hennes pappas jacuzzi (: mm, hur skönt som helt! när vi hade suttit där typ en timme så kommer det upp en jätte STOOR skalbagge från undersidan av ett huvudstöd. Hanna började skrika och jag trillade ner under vattnet men åkte snabbt upp igen. Sen flög ju mot oss !! hah. Strax efter dte gick vi upp och sen tog jag bussen hem vid 23.30.

Idag så vaknade jag av att Hanna A ringde och väckte mej för idag så skulle jag med henne till malmö. För att hon skulle köpa ett par likadana skor som mej ;D haha! twin twin twin! jaja, sånt bryr inte jag mej om!
- Men hanna jag vet att jag e din inspirations källa =) haha ! jag hade dem först! :D:D höhö

Så vi kom hem vid 18.00 sen var det bara snabbt ner till willy's för min del och köpa hårfärg sen tog jag bussen till  Johanna och Olof där johanna skulle slinga mitt hår (: Blev faktistk rätt så nöjd (: Men måste toppa mitt hår nu snart känner jag.  Näe, nu har jag inte mycket mer att säga så HEJDÅKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0