39 meter över marken

Yeepp, uppe har vänt på dygnet känns det som! hmm.  jaja

Igår (måndags) så var jag och min kära vän isabelle på espresso house och drack lite latte! as always. Känns som i alltid e på espresso house nu och kacklar en mass (: När vi har snackat klart så beger vi oss ut i regnet ;/ OCh vi trycke ihopa oss under belles lilla LILLA parably-y-y-y. Tittade runder lite i stan, och lag letar ju efter en hat! Hittar inte någon någonstans. Pappa har en, men den e bonico's (farfars) så den e han rädd om. Men ska nog låna den ändå någon gång. mm. Sen tog vi bussen hem efter ett tag. På kvällen så blev det filmtittande med två påsar med OLW stjärnor (:

Idag, nu e ju JOHANNA HEMMA ;D hehe, nu kan jag terra henne igen! YES! haha.
Så idag vid ett tiden så fick jag tag på henne, då begav vi oss ner i stan och satte oss på espresso house. Idag blev det faktiskt apelsin juice och johanna tog is te. Efter vi suttit där ett tag så gick vi och kollade e stan lite och letade efter en hat. men näe ! Efter en timme kanske så tog vi bussen hem till mej där maten stod på bordet! Hungriga som vi var så åt vi det snabbt, kollade lite på prodject runway. Sen blev det en promenad hem till johannas föräldrar för att hämta en fjärrkonträll för det måste man ju ha till dvd'n om det ska bli någon film ;p Vi åkte till hemmakväll och letade igenom typ alla filmer där, men bestämde oss sedan för "John Tucker Must Die" har sett den innan. Men det var länge sen + den e ju bra (: Vi var ju tvugna att köpa chips dip och läsk med så det gjorde vi. Sen satt vi och mös och åt och oss tjocka. Efter den filmen slutat så var det ju Molin rouge på tv. Så det tittade vi på och johanna stor bölade! Faktiskt förvånad över att jag inte gjorde det också. Brukar alltid gråta till filmer ;p Hade dock inte sett filmen från början så kan vara därför.
Sen kom olof hem och johanna aka Koalan. bleb jätte glad och slängde sej på honom. haha! Så då begav jag mej ner till stan för att ta bussen.

Imorgon så blir det att åka till lund och malmö för min del. Ska hitta mej något fint till midsommar.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0