e du från loka?


Idag, ja .. HAr haft håla nästan hela dagen. Haft lektioner i kanske 30 minuter sammanlagt. Skönt, men ändå inte.
Gick ner med Adam och Dennis i stan innan väd ett när man hade en lång håla. Så mötte vi upp Adams flickvän Lilly. Och hennes hund Dj så jävla söt e den. Gick runder och höll i den hela tiden när de var inne i affärerna (:
och den var endast 15 veckor. tror ni att jag blev kär eller !? AAFAN!
Gick en runda på stan. Jag och Dennis turade om att ha Dj lite. För att kunna köra hundtricket ;p Gick inte för jävla bra! Var ju knappt några människor på stan vid tolv tiden. Inga som såg bra ut som jag såg iaf ;p
JA, sen var det att gå upp igen.. Dagen slutade vid tre. Då tog jag bussen hem óch sov i någon timme. Sen hoppade jag på bussen igen och åkte till Emelie. Men på drikten när jag kom till henne så åkte vi ner i stan igen för att fika med några vänner till henne. Eller ja det blev bomb. Men jag var tvungen att gå till mezo och ta en kaffe. Så det blev ingen kebab för min del ;p Körde hem till emelie sen igen och snackade lite skit och kollade på tv. Sen vid åtta tog jag bussen hem och nu sitter jag här och kollar på PSD! och borde egentligen plugga, men man har en dramaqueen här hemma. Så det blir ju inte som man tänkt sej när man öppnade dörren innan ;p hehe!
näe, ska ta något att äta nu med.
Kanske några mackor med "snigelkrydda" på (: mm, det låter bra!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0