Vad upp hund?


Denna dagen har varit bra. Slutade redan vid tolv idag. Hur skönt som helst. Så åkte ut till pappa och åt lite där. Sen hängde jag på jobb och störde alla andra som jobbade ;p hehe ! Vad fan ska man göra när man har tråkigt liksom. Sen satte jag mej ner och läste NU men då började alla andra prata med mej. Så det gick inte så bra att läsa. Alla tjejer ute på pappas jobb e ju bara hur bra som helst, Jessica, Kristin, Lilly och Kim! hehe, för goa asså. Så har det precis börjat jobba en ny rumän inne på kontoret och han kan ingen svenska alls. Så där sitter de och snackar skit om honom. haha, han luktar tydligen inte så gott heller. Så Lilly har en sån glade one touch under sitt skrivbord som hon trycker på när han kommer för nära (: hehe!

När klockan hade blivit två så tog pappa motercyklen så åkte vi in till stan. Tog en kaffe och gick och kollade runder lite. Pappa e också bäst! han pratar om alla kycklingar hela tiden! hahaha, ingen som kommer förstå. Men min pappa e störd i huvet! Fick även en sko av honom i huvet idag. Och det tyckte ju han var skit roligt så där stod han och garvade! Jaja, !

Sen hoppade pappa på motercyklen och åkte tillbaka till jobb och jag var kvar i stan för att möta isabelle.
Vi satte oss på stor torget och tog en glass och snackade massa skit (:
Sen mötte vi upp mamma för att jag skulle visa henne en jätte fin Guess väska. Vit och jätte fin e de. Och de får jag när jag fyller år. JA TACK (:
Sen var det lite körning för min del. OCh nu sitter jag här (:


image283

Slänger in en snygg bild på pappa när han dansar ocksåKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0