vissa kallar mej för Polly.


Usch, denna dagen har varit jobbig. Men hur underbart väder som helst.
Idag var jag visst ledig, men det fick man veta när man redan hade kommit ner i stan och sminkat sej och gjort sej söt och allt ;p Så det va rlit jobbigt, så ringde till hanna A som var i Viken, och jag bad henne ta bussen in till stan så snabbt hon kunde, men det tog ändå undeför 30 minuter. Så jag gick runder på stan lite, gick även in på en frisör salong och frågade om lärlings plats, och det lät väldigt lovande faktiskt :) Hon som hade koll på det skulle ringa mej imorgn, så jag får se :) Efter det så var jag ju bara tvungen att gå till Tim's (tims haircut) och prata med dem! Och de hade ju full upp, balen och allt idag ju! Men snackade lite skit med maria även om hon hade en kund ;p hehe! mm, sen pratade jag lite med Tim också. Han e så snäll som hjälper mej med allt detta frisör grejs!

Efter kanske 20 minuter snack där så gick jag till knutpunkten för att möta upp hanna! Så tog vi bussen ut till pappas jobb för att fixa en sak! Pappa var dock inte där, men Jess, kim, Kristin. hmm., de e helt sjuka i huvet! haha, speciellt Jess. fan du e så jävla bra :) Efter det, så körde Jess mej och hanna ner i stan, så vi kunde titta på alla snygga som skulle på balen,
 
image317
nicco, diana och elina
Jag tyckte ju personligen att att de tre på bilden haed de finaste klänningarna. Vissa klänningar kunde jag inte förstå att vissa hade på sej. hehe, lite taskig måste jag få vara ;p  Men storsta delen hade fina och helt underbaraklänningar på sej. Men jag hade tre favoriter.
Hittade även en kopia av Alice klänning, sen om hon hade på sej förra året. mm,

Efter att jag och hanna hade gått runder sundstorget ett antal ggr, så trötta som vi var så hoppade vi på bussen och åkta hem hit, och krängde lite godis och pop corn (:
Sen vid sju följde jag henne till bussen. Nu resten av kvällen så har jag pluggat, och spelat lite gh (:
Nu, snart så e det läggdax. Och imorgon så blir det forhoppningsvis strandväder.
Så imorgon så hittar ni nog mej på gröningen. Där jag kommer ligga och schteka! (: mhm!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0