And right now radio's all that we can hear


Då var den galan slut. Dock för 1½ timme sen. Men sen var det ju Two an a half men. Så ja, jag har helt enkelt varit upptagen. Jag måste faktiskt säga att jag e väldigt avensjuk på Kenza som fick åka till liverpool med mtv-gånget. Nästa gång ska jag följa med? haha, mhm här drömmer vi.

Igår natt så satt jag med huvet i boken fram till klockan var 03.00 och jag vaknade upp idag vid 07 tiden gjorde mej söt. Men sen stupaed jag i sängen igen vid 11 tiden och vaknade upp vid 16.30 tiden. Då åkte jag ner i stan och mötte hanna så solade vi. haha, andra gången idag ? :S ja, jag e rätt så beroende av att vara brun.
Men hur ska jag somna nu då. Jag tror inte att det kommer bli så svårt faktiskt. Känner redan att ögonlocken e lite tung.

Imorgon så ska jag till tim's (tim's haircut) Och det ska bli så skönt att gå dit. Jag verkligen litar på de frisörerna där. Och jag behäver verkligen någon som kan klippa mej nu. Och det ska jovanna få göra. Ska dock bara ta lite på topparna och kanske tunna ut det lite. Men det ska ändå bli skönt att gå dit.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0