mind your own


Ja, hej och hå. Vart ska man börja?
Gårdagen började bra, jag och mamma åkte till danmark och köpte lite att dricka. I och med att det var grais att åka med båtarna igår. Men knappt lönt att åka över och köp sprit nuförtiden. Det e ju inte billigare om inte så e det dyrare . .
ja, förresten som alla stod och tryckte när man skulle på båten, liksom hej? Så börjar en kärring "ååh, det hjälper inte att tränga sej, bara idioter som gör sånt" och tror att man ska få dåligt samveta, men om där e ett ställe i kön där det inte står en jävel klart som fan man går dit då. Aja, jag svarade iaf henne att det gick snabbare ;p

Vi var väl hemma sen vid 16 tiden och sen var det THE HILLS som gällde, nya ansnitt nu jöö!!
Vid 18.30 tiden bestämade jag ocg sandy oss för att åka till malmö på inflyttningsfest. inte egentligen i malmö, men nära det. Men mamlö låter bättre ;p Ja, vi kom dit hade trevligt. Och jag kanske drack lite mycket när det blev ett öl-race, om man kan kalla det så. Och jag vann iaf! YEAH!! Vid 00 tiden började ALLT gå utför. Jag började hyperventilera igen. E jag konstig eller? hm, men kan ju faktsikt börja undra vad fan det e som händer. iaf vid 01 tiden var vi inne i malmö och skulle till slakt. När man komme rin så tror man att de har värsta säkerheten där. Bara för det e säkerhets kontroll innan man går in på stället. Men näe, ändån så blir mbilen stulen! woho :S jag blev iaf väldigt irriterad och ledsen och arg  och rädd hade bara en sak i huvudet hela tiden. Jag gick och pratade med vakterna men de sa att den antagligen hade blivit stulen för det händer tydligen ofta där. Mmm, hmm. Jag blev som sagt vädligt arg så jag sparkade rakt in i en sån här "kloss" som man sätter sånna vägskyltar i , nu vet den svarta?  Den sparkade jag ju SÅKLART på. Mitt fram på foten. 
Och nu sitter jag här och har precis kommit ut från duschen, sen e det direkt upp till akuten. 

Jo, men min helg har väl varit bra? :S

 

Bild från dk, där har jag min mobil :(Kommentarer
Sandy

vilken kväll! synd allt som hände, hände. Men vi hade många roliga stunder också ;P

2008-11-14 @ 04:58:00
http://uddda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0