i really do wanna understand

ja, jag hade rätt. Gårdagen blev helt galen. Och inte positivs galen, nej. Den festen jag och hanna var på helt okej till en början. Men sen när jag upptäckte att min jacka hade blivit stulen så kysta taken. haha! Ja, näe jag var inte glad. Så vi drog där ifrån redan vid 23.00. Då lämnade jag all min ilska kvar där och vill att resten av kvällen skulle bli en bra kväll. Visst, okej när iv kom in i stan så var det du asmycket folk. OCh jag skojar inte. Så kommer man så klart mitt i smeten. Så jag började hyperventilera och blev helt svettig och till slut kunde jag knappt andas så jag svimade, som tur var så va där några goda stjälar som kunde hjälpa mej ut från allt. Jag var helt skakig. Stod bara och höll en "kompis" (träffat henne en gång;p) och höll henne så kårt i handen. Till slut så började jag iaf mår bra igen. och notera här att jag inte hade druckit alls mycket. Nåväl, jag hoppade på bussen redan vid 01.15. Där slutade kvällen bra. 
Idag så vaknade jag vid 11.30 tiden, så softade vi lite sen hoppade jag å¨bussen vid 13.05 igen. mm, och jävla fitt-busschafför. Kan ju inte ens vägen som den ska köra. Så vi skulle backa ut. ja usch, ja efter 40 minuter var jag hemma iaf. Och det brukar vanligt vis ta 20 minuter.

Och nu sitte rjag här ny duschad och söt. och letar efter skinnjackor på nätet. Har faktsitk hittat en, hoppas bara på att den e kvar så jag kan få en ny. hoppas hoppas hoppas!

Ikväll så blir det nog bara mys med Sabina och my. Så det blir väl hyfsat lugnt ;p

Ja, några bilder hann jag ta igår iaf. Så slänger upp en på mej och hanna.
Kommentarer
kenneth

sjusta sjuksköterskor ;)

2009-06-14 @ 12:37:21Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0