From the highest of heights to the depths of the sea

Känns som om jag har haft fullt upp hela helgen och först nu har tid till att verkligen kan sitta vid datorn.
Så nu ska ni får höra (:

I fredags, så var det tänkt lite mys fest hemma hos sandy. Men det blev väl snarare en en vanlig fest ;p Tog bussen vid ett tiden, och sen vidare igen vid kvart över ett . . På lördagen så blev man väckt vid 10.00 tiden, yes tänka jag. Och försökte somna om men man tvingades upp. Efter några om och men ;p Hoppade bussen och skulle åka hem. När när jag väl var på ramlösa station så bestämde jag mej för att åka ner i stan och köpa ett par miss sixty byxor som jag hade spanat in dagen innan. Så så blev det (: när jag väl kom hem vid 1200 tiden så kom ellinor en sväng för att hitta något i min garderob sen la jag mej och vilade lite. Vaknade vid 1600 och då fick jag lite eld i baken när jag kom på att jag skulle vara på Sabina's och Li's avskedsfest redan 1800, men det blev så inte så. Kom dit vid 1900 istället ;p HAde trevligt där och så, sen vid 0030 åkte vi in till stan men jag drog mej hem igen redan vid 0130 tiden. Och idag söndag, så va rjag varit och hälsat på den lille söte hunden Cliff som jag ska vara hundvakt till nu ett tag fram över (: Ska bli skönt att ha någon att gå ut med. Saknar elvis så mycket )': KAn inte beskriva det med ord ens, här e så tomt. jaa . . .
Vi kom hem igen vid 1600 och då var det gott med lite mat i magen som mamma lagat.  Sen gick jag ner och nördade mej lite på mitt rum. Och vid 1800 så kom jag ju på att det var Bingo söndag. Så fick klä på mej snabbt och springa till bussen. Och jag hann med att köpa min efterlängtade Sushi då och en bingo lott. Sushin var god, 16 bitar denna gången blev väldigt mätt! På bingo vann jag inget, bara anne som vann två sverige lotter. Men jag vann iaf på Twizter (: haha.
när sanningens ögonblick var slut så gick jag´, my och john till bussen eller vi snarare gled fram på isen.
haha, väl nere i stan så skulle jag byta till tvåan. Den stod då längst fram och femman som jag satt p åvar längst bak. Så jag springer av femman och springer fram till tvåan, men den hinne rprecis köra iväg. Då vänder jag och springer till 219. Han stannade, men jag hann ju inte stanna för det var så jävla isigt på marken, så jag trillade nästan rakt in i bussen. haha, busschaffisen skrattade bara åt mej. haha, så jävla lyckat. När jag sen hoppade av på Stationen så ser jag tvåan, så jag springer rakt över vägen och hinner med den.

busschaffören - "amen, hallå hjärtat! Du vet väl att du inte kan springa så där framför bussen"
jag - "näe, men vafan. Du körde ju ifrån mej i stan så jag råkade trilla rakt in i den andra bussen. Så jag var ju bara tvungen att stanna dej nu!"haha, han bara skrattade. Trevligt liten man ;p hehe. Och nu sitte rjag då här och funderar på om jag ska ta en nattmacka eller inte. hm, svårt beslut. Aja, nu lägger jag in lite bilder från helgen iaf (:

FREDAG.
   

LÖRDAG.
  

SÖNDAG.
  
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0