You're yes then you're no


Måste börja med att säga att jag har världens bästa mamma. Den 3 decemner sitter jag hos frisören och jag en super duper fin hårförlängning. Och denna ska jag i den i längre än när jag gjorde det förra gången. Hade den bara i i två månader så. Och nu ska jag ha den så länge det bara går och ser fräsht ut (: älskar henne!!

nåå, än har jag inte heller fått ett jobb. Naj.

Igår så var det lit emys fest hemma hos Sanija. Med Sandy, anne och bögis (markus). Tog bussen när till stan vid elva tiden, men jag tog bussen hem sen igen när hon var kvart i tolv.
När jag kom hem så gick jag upp och hälsade på Ronaldo. (en golden retriver) Det va meningen att vi skulle passa honom denna helgen.
När jag haed myst med honom och lekt med hnom lite så gick jag ner igen. Men då borjade han skälla som bara den.
Så jag erbjöd mej att gå ut med honom. Så jag var ute med honom i en timme, från 00.31 till 01.30. Skönt faktiskt (:
Helt annorlunda att ha en stor hund. Elvis var ju ändå hyfsat liten och kunde inte riktigt dra så mycket när man var ute och gick. Men igår, HERREGUD säger jag bara, jag hade så ont i mina händer. haha! Och när han väl började springa och dra så flög jag iväg ju, var tvyngen att luta mej bar varje gång han drog. hehe. Men när jag kom hem igen så forsatte han att skälla. Så vi fick köra hm honom ): Hm, tycker om honom ju. Kallar honom för Buddy, ni vet från air bud (: hehe. Händer att jag säger Teddy till honom med. Bara för att danne har också en Golden. Och han heter Teddy. Alla ser ju likadana ut ;p hehe.

Hade faktistk tänkt gå ut och jogga med Ronaldo idag, men han e ju inte här så. Näe, får helt enkelt ta det en annan dag ;p Denna dagen har jag spenderat i sängen och e lite avensjuka på alla Som Ska till Sensation WHITE. jag hade gärna åkt dit ;p hehe, men en annan gång, ja, en annan gång (:

Annars så idag ska jag till viken och bara ta det lugnt med hanna. Myskväll (:

See yah allihopa!! (:
Kommentarer
Samuel

Om du nu ska börja träna så tycker jag att du ska börja på Friskis nere i stan ;-).

Du fick alltså träningsvärk av att du gick ut med vovven hehe?

2008-11-17 @ 10:51:39
Ida

Du kan träna med mig Pauline, jag ska köpa gymkort på friskis nu till våren :) Kram, Ida

2008-11-18 @ 20:36:27Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0