but in the end of the day . .

precis hem kommen från att ha spelat bingo hos Sandy. Just nu sitte rjag och glor på sanningens ögonblick och funderar på om jag ska ta något att äta, och vad ? hm, e faktiskt rikgt sugen på nudlar. MEn har bara några äckliga från willy's kvar. Jag vill ju för fasen ha riktiga nudlar. från tahiland? haha, Nej. Men från någon thai affär. De e mycket godare än willy's. Nåja, får väl gå ochoch gräva lite i köket snart.

Annars helgen då. Känns som om man inte hinner blogga under helgen. Så det blir alltid på söndag kväll ;p well well
Fredag: Då var jag hemma hos min kära vän Isabelle. Känns som om det var jätte längesen. Och det var det ju i och för sej också. Sist vi sågs var i slutet av sommaren, har jag för mej. Jo, men det kan nog stämma. Vi mös och kollade på pirates of the caribbean. Sen vid 01 tiden tog jag bussen in till stan. Väl nere i stan letade vi efter en taxi. Var omöjligt att hitta en billig. Men till slut så fixade jag e billig taxi till oss (: heh, jag med kontakterna asså (H) haha.
Lördagen så vaknade man vid 11 tiden. Så hoppade jag på bussen hem vid 1230 tiden. Åt lite, sen gick jag ner på mitt rum och la mej i soffan och somnade nästan på direkte. Vid 1700 så ringde klockan på mobilen för att det var ju så att The hills började då. Så tvingade upp ögonen och glodde på det ett tag tills jag fick eld i röven och kom på att jag skulle var ahos marlene 1800. 1800 blev till 1815 sen blev 1815 till 1845!  (haha, sandy. Känner du igen det?)
Ja, där satt vi iaf hos marlene och drack lite. Det var jag, anna, sandra, marlene och nadija. Myspys. Fick förresten en jätte söt väska av marlene (: tack du :D kommer och l¨nar den andra sen ;D hehe. Vid 0030 tiden åkte vi in till stan. MEn jag hoppade på bussen på direkten hem. HAde inte så stor lust att harja i stan. Så hem blev det. Såg någon bra film på tv innan jag somnade.

Idag, söndag så vaknade jag vid 1300 och fick frukost på sängen. Och vid 1800 åkte jag till sandy. Saknade verkligen min söndags sushi. Men får väl ta den imorgon eller på tisdag istället ;p hehe!  nu e iaf jag hemma igen jö (: Vann förresten inget på bingo idag heller :S Fan, men "plötsligt händer det" vet att det e triss. Men så sant så sant, så jag fortsätter.

Nej nu e det sanningens ögonblick och sen upp och hitta något i köket. Hejs på er !!


Bara för att på med en bild. Så lägger jag in denna och säger att dessa jag har väl bott i denna veckan.
Förutom fredag och lördag då ;p Få var det ju på med klackarnaKommentarer
Marleen .. den bästa du vet ;P

haha varsegod söta polly .. jag använder ju ändå inte den ^^, men ag lovar att jag kommer o rotar bland väskorna snart .. hahah . Puss

2008-11-30 @ 22:27:09Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0