And I’m the kid that falls


sitter här och e lite , eller rätt så irriterad och så har jag huvudvärk också. 'Men förhoppningsvis så löser detta sej. För annars så kommer jag vara mer än rätt så irriterad ;p hehe! Ja, men nog om det för nuet.

I måndags så fick jag papperna från polisen angående mobilen. Så skickade vi det till allförsäkringen och fick oengarna idag. Så idag beställde vi även en ny telefon. Kommer förmodligen att få det på fredag. hoppas hoppas hoppas. HAr verkligen saknat den telefonen.


Men till en annan sak så gjorde jag en skit störig sak i måndags. Jag ringde till catflash och flyttade min hårförlängning från den 3 dec till den 15 dec. Trodde inte att jag skulle ha pengar till nästa vecka. MEN JO DET HAR JAG! Fick jag veta när jag kollade hur mycket pengar jag hade på mitt kort idag. Men så klart så e tiden i nästa vecka redan bokad till någon annan, SKIT STÖRIGT!! Ska till catflash imorgon och beställa håret iaf. Sen ska hon ringa mej om det blir så att någon avbokar deras tid. igen hoppas hoppas hoppas.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0