when you don't really know what to do . .torsdag kväll och jag pratar nu i telefon med min kära vän ida. Som jag också gjort nu i någon timme.
Vi pratar en massa som vanligt, resor och allt mellan himmel och jord. Nåja, idag så har jag inte gjort alls mycket.
Vaknade vid 11.00 och hade fet ångest över att jag inte hade något jobb att gå till (som vanligt när jag vaknar sent)
Slöade fram till 13.20 sen tog jag bussen in till stan för att sola och sen till dunkers för att ha sånglektion. Gick inte alls bra idag, gillar inte rikgt låten som jag ska sjunag /; hm, but what to do? inget. Näe!
Nu säger ida att hon ska bli en stor stjärna, inom hudterapuet ;S hm, ja ida? Fin framtid du kommer att få.
aja, och nu sjunger hon "oooOoOooooOoo, dont worry OooOooo, be happy"

Näe, annars har dagen inte varit så jätte bra faktiskt. Blev lite grinig över min Tiger jacka innan idag. Japp, fått sen sålt. POSITIVT men för 200 kr NEGATIVT. denna jacka kostade då 2500 kr när jag, välgti surt om ni frågar mej. Men kul för den människan som fick en Orginal Tiger jacka för 200 kronor :S

Och det e ingenting på tv heller. Okej, 2½ men och scrubs. Men grejen e att jag har redan sett alla avsnitt. Har redan dratt igenom typ alla scrubs avsnitt och alla 2½ men avsnitt. Och så har jag ingen film som jag kan se på heller, fy vad synd det e om mej? nej, inte egentligen. Folk har väl det värre än jag eller? Jag kan faktiskt inte tänka så. För jag lever i det jag lever i mitt liv och inte i någon annans liv. Låter kanske lite egoistisk? :S förlåt . .  eller?

och min hårförlängning, blir antingen den 3 december eller den 18 december. längtar så fruktansvärt mycket, vågar knappt titta mej själv i spegeln, och så ska det ju inte vara?


Nej, människor nu ska jag sitter sitta här och tycka synd om mej själv av olika anledningar. i'm out! Gonatt.
(idisen och jag i sommras.)KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0