i am myself, but who the fuck are you?


waaaaduuup? Här sitter jag med en ansiktsmask i huet och kollar på Tila Teuqila. Och pratar med min kära vän ida på msn. Om jobb osv. På onsdag hade jag tänkt gå ut och söka jobb . . igen . . blir helt frustrerad. finns ju inga jobb till mej. Och jag har ju mina krav, men får nog ta och sänka dem lite nu. aa, för jag e indeed av ett jobb. Så mycket jag vill göra. Om måste tjäna ihop massa pengar till de två resorna som jag ska på nästa år. Costa och USA. Och i usa så behöve rman mycket pengar ;p hehe, hello . . . victoria secret, forever 21, top shop. Ska fan åka dit med en tom väska och handla massa nytt (: Ser fram emot den resan så mycket !!  mm, men jubb jubb jubb.

Juste jag har förresten skaffat mej en till päls. förlåt, hata inte mej. Änsålänge så har jag fått låna den av hannas mamma. Men ska köpa den av henne för jag måste sy in den. Så det måste jag också jobba för det.
Man vill ju verkligen skita pengar!! Men tyvärr, så funkar det inte heller.

Näe, nu ska jag ta av mej min ansiktsmask och fortätta att kolla på tila teupila. Natti natti alla!!

Kommentarer
Samuel

Ett tips om man ska shoppa loss i USA är att skicka hem sakerna i paket, om nu inte väskorna man har med sig räcker till. Det funkade skitbra, när jag gjorde det :-)

Passa på att åka dit nu när dollarn är låg. ;-)

2008-10-21 @ 11:43:56
Mimmie

så fin du är på bilden ;) herreguuud asså .. haha sån kär låter jag..

2008-10-22 @ 14:56:51Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0