if it makes you happy, it cant be that bad.

hello assholes.

Well, inte pallar blogga på hela helgen. Har levt mitt liv istället ;P Nå väl, fredagen har ni ju fått höra om. Så tänkte dra lördagen och söndagen nu då. I lördags, så bestämde jag och hanna och väldigt hastigt att det var fest som gällde, så jag hoppade i mina gummistövlar och åkte till henne i viken med en fet väska för att vi skulle göra ve oss. Och som jag sprang runt och svor där ;p hanna skrattade åt mej och sa "asså, du drar ner hela stämningen". Men det var verkligen inte med meningen, men håret blev inte rikigt som jag ville. Men blev ändå rätt så nöjd sen ;p hehe. Ja, när jag väl hade satt mej ner så tog jag ett glas vin och en ciggarett och så kändes allt mycket bättre ! Då kunde jag lugna mej. haha, ja jag och hanna satt uppe i hennes kök och drack och snackade en jävla massa, vi har alltid så djupa diskussioner. Sånt kan man ha när man verkligen litar på en människa. Love you hannisen!!
Weell, när klockan blv 00.15. så sprang vi ort till sasha. Hennes lille bror hade fest, kändes som om vi förstörde det lite när vi kom ;p haha, men hanna skulle bara hämta sin jacka så där stannade vi inte så länge, för sen var det tid att springa till bussen som tog oss in till stan. Jag måste bara fråga, vem e dum nog ch köper EN ciggarett för 100 kronor? ja, en person var det iaf. Så jag gick plus 100 kronor i lördags! haha, stupid. Jaja, när klockan var 03.15 så hoppade jag och hanna på bussen som tog oss hem.


Kommentarer
Carolin

Såg dig häromdan på Väla. Du hade ett par stövlar med jättehöga skaft. Undrar bara var du köpt dem och priset? Skitfina verkligen=) ps undrar vilken storlek du har dem i :$

2008-10-28 @ 19:13:27Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0