i'm done here.


Tankarna e över allt. Idag . . usch, det var så hemskt. Jag trodde inte att det skulle gå till så som de gjorde.
Han ville inte ligga ner, han . . han bara trillade om kull. jag ser den bilden i huvudet hela tiden.  
Jag har alltid varit medveten om att denna dagen skulle komma men, usch. Det rinner ändå floder.
Jag säger till mej själv att jag inte ska gråta. För man ska ju vara glad över att han har funnits här och inte gråta för att han försvinner. Har ett kort här på rummet med honom, har tänt tre ljus runt om det. This is hard, det känns inte som om det e sant. VAKNA VAKNA! men jag e vaken, och jag lever en jälva mardröm. Detta året har verkligen inte varit mitt år.
Min sista ängel har blivit tagen ifrån mej. Jag finner verkligen ingen anledning till att stanna kvar här nu. Jag vill fly från helsingborg. Och bosätta mej utomlands och börja om från noll. Men hur långt jag än flyr så kommer jag aldrig att glömma. Jag känner mej så jävla tom nu. Han e borta. Jag kommer aldrig höra hans små tassar hoppa ner från trappen och in på mitt rum. Jag kommer aldrig höra när han gör de där ljuden som han ger ifrån sej när han drömmer. Jag kommer aldrig få höra han skälla igen. Jag kommer aldrig kunna kolla in i de där stora bruna ögonen och se den blicken som säger till en att allt kommer att bli bra . .

Ingen kommer kunna ta den platsen i mitt hjärta som han . . Han var . . han var helt underbar och nu e han borta.
Jag antar att han alltid kommer att finna här på ett eller annat sett. Han kommer alldit att finnas i mitt hjärta. Forever and ever.
 


1997-02-12    - 2008-10-14Kommentarer
diddi

gud jag gråter nu, vet exakt hur det känns, tänker bara på sacchi nu .... hundar är verkligen som en riktigt familjemedlem.. jag var helt knäckt efter vi avlivade vår hund. det är så jobbigt..... sköt om dig gumman.

2008-10-15 @ 06:36:13
http://dmathisen.blogg.se/
Emelie

Beklagar sorgen Pauline! :( // Emelie

2008-10-16 @ 22:36:53Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0