you got to keep up, cuz the world ain't slowing down.

aakej då sitter jag här igen. Nu tänkte jag berätta om vår lille fiske dag igår ;p
Vi gick upp och körde ut till jobb där pappa väntade. Plockade även upp sappe på vägen. Och denna dagen skulle vi invika husbilen kan man väl säga. mhm, ni läste rätt husbil. Min pappa har gått och blivit rikgt svensson svensson. Jag kände men som en rikgit svensson svensson när vi var tvngna att stanna hela tiden för att fråga om vägen. haha!
men efter typ 2 timmars färd som egentligen bara skulle tagit 40 minuter så kom vi fram till någon sjö i höör.
Där satte vi och ovh väntade och väntade. "tålamod e en fiskares bästavän" hm, ja och jag har ju inget tålamod ich jag e ju verkligen ingen fiskare. Så vi beslöt oss för att låna en liten båt om ro ut på sjön istället, så jag pappa kim lucca och sappe hoppade i en liten båt. Och jag började nästan gråta. Jag klan verkligen inte åka i små båtar ;p Jo okej om man åker men någon som verkligen kan ro en båt och det kunde ju ingen av de som jag satt i båten med. Jag satt och höll så hårt i min lillebror
Jag - Lucca du behöver inte vara rädd. det e inte farligt
Lucca - Jag e inte rädd, det e du som e rädd. Men det e inget farligt.
hehe, världensbästa!!
näväl, när vi väl kom in till kanten skyndade jag mej snabbt ur båten så jag nästan trillade i.Och då skrek jag som en liten flicka och de anda bara skrattada. haha, okej det var lit ekul då !! Men jag och lil brossan gick in i hus bilden och satte oss och kollade på "över häcken" helt okej bra faktiskt. Inte sett den innan . . Sen blev det MAT !! usch vad gott det var. Jag älskar när pappa grillar, blir alltid jätte gott. mm, mums. Love it! 

när klockan hade blivit 1600 så åkte vi hem. Då kollade vi på "Guld kompassen" sen somnade lilbrossan i mitt knä och alla andra strax där efter. hom hem sen vid 2000 och då var det bara mys som stod på schemat.
Nu kan jag vänta tio år till tills jag åker och fiska igen ;p heheJag sa inte att det var en stor fisk ;p


 KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0