nobody puts baby in a corner.

God kväll gott folk!

Det känns som om denna dagen har varit stress stress stress. Men egentligen så har den nog inte det. Men jag känner nästan så om allt nu. Som förra veckan när jag var på yoga. Till och med då kände jag mej stressad. Och så ska det ju inte vara. Hm, aja det löser väl sej.
Idag så slutade jag redan vi 13. Då åkte jag ut en runda till väla sen gick jag till pappa för att hämta mobilen.
Vi började diskutera Sverigedemokraterna lite. Väldigt intressant. Jag tycker dock inte om deras åsikter. hm, aa vissa kanske stämmer. Men andra, näe ! helt fel. Ajaja, nog om det ;p

Vid 15 tiden hoppade jag på bussen igen och åkte in till stan oich solade. Och det var fan jobbigt. Har ju börjar med de stående solariumen nu. Fy fan, får så ont i armarna ;p Står där inne och töntar mej. Dansar och sånt, utrymmet e ju inte stor så om man blir för inne i sin dans så kan man slå sej. haha!  Men brännan blir bättre så det e väl värt det (:

Förövrogt idag så har jag ju bara pillat med mobilen. Jag får aldrig det rätt när det gäller att installera de programet på datorn så att man kan lägga över bilder och musik. Blir helt galen på det. mm, grr! 
Kommentarer
Anna

de satt riktigt bra. provat på Kyoto sushi? om inte så gör det - lite dyrare, men sjuukt gott ;)

2008-10-09 @ 22:31:00
http://abananna.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0