so they think that I was sleeping alone

tjabba hallå. Jaa, på dunkers i torsdags så gick det jätte bra. Eller ja, jag kunde ju memorerat texten lite bättre, eller vad säger du sara ? ;p Nåväl, många som kom fram till mej och sa att jag var jätte duktig iaf. Det var ett sött gammalt par som satt i publiken och log så mycket när jag sjöng. Sen när vi alla hade sjungit klart så kom de fram till mej och sa att jag var jätte duktig. Åhh, det e så kul att höra sånt. Blir jätte glad (: Ni skulel fått höra men jag har bara en video på typ 15 sek, tack hanna ;p hehe. Näe men sara filmade allt med hennes kamera så väntar bara på att jag ska få den av henne, sen kan ni få höra (: Och peppe hallå, vad händer ? kum igen nu :D hehe.

well, igår så var jag på 21 års fest för minni. Helt okej var det där. Blev hämtad vid 01 tiden åkte en lite runda sen kom jag hem vid 03.30 igen. haha ! mm, kej finns inte så jätte mycket att säga om kvällen ;p 
Fick förresten en rolig kommentar av min kära kim igår. Når hon ska ta foto på mej "asså, nu ser så jävla snällt och söt och oskyldig ut på alla bilder, men asså ja du e ju söt. Men du e inte oskyldig och inte så snäll som du ser ut att vara"
hah, älskar det! Vadå e inte jag snäll ? det e jag väl? (: hah

Idag, så nu snart ska jag in i duschen sen ner i stan och fixa lite saker sen måste jag nog övningsköra också vill fan har körkortet nu ;D . Sen blir det kanske sushi med pappsen ;D mm, mums. Fick förresten sushi av mamma i torsdags iställer för att få blommor ;p hehe, det gillas bättre. I love it!
Sen ikväll så ska nog jag och hanna mysa med lite vin. Eller får se vad som händer ;pHuvudet dunkar frotfarande lite sen igår. Så ja, men det löser sej nog (:


 
Oskyldiga polly       VS.      inte så oskyldiga pollyKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0