If you stop betting, you never have to lose

usch, jävla väder det e ute. när jag tog bussen hem igår vid 03 så hoppade jag av på ramlösa station där min cykel stod. Och man fick att kämpa för att kommer ner för baken, få van vad det blåste. Nå väl.

I fredags så var jag hos hanna i viken och vi förfestade lite hon och jag. Så vi tömde varsin vin flaska. och kollade mass klipp på youtube ;p tog bussen in mot stan vid kanske 01 tiden. Men fär stannade vi inte länge, det blev att jag hoppade på en annan buss vid redan 02. Men ja, helt okej kväll.
lördagen vaknade jag vid 11 tiden. Då övertalade hanna mej att vi skulle äta sushi iställer för att åka hem. Det var ju inte så svårt att övertala mej heller när det handlar om sushi ;p hehe! Jaja, När vi hade ätit färdigt så åkte vi hem till hanna för att vi skulle bada i jacuzzin. Men så blev det inte så satt bara och snackade. Sen skulle hon jobba vid 17 så då hoppade jag på bussen och åkte hem. Var väl hemma i ramlösa vid 17.30. Då gick jag till hanna här i ramlösa (många hanna, jag vet) och skulle hämta lite saker. Börja prata med hennes mamma jätte mycket, allt mellan himmel och jord. bla. att de ska flytta och om elivs och chilli osv. Sen kom vi in på en helt annan sak. Som gick till att jag fick låna en jätte fin päls väst av henne ;p Vet dock inte om jag mågar använda de. Kanske någon som kommer och häller röd färg på mej? Sen vid kanske 18 var jag hemma hos mej.
Hoppade in i duschen och slappade tills klockan blev åtta sen så hoppade jag på bussen igen och åka till hanna i viken. Kollade på "What happens in vegas"  väldigt bra film faktiskt. Börja gråta två tre ggr. Och det betyder att den var bra. Vid 02 tog jag bussen från viken och var inte hemma förens 03.30. var inne i stan när klockan kanske var 02.45. Sen gick int ebussen förens 03.15 ja, och som jag sa innan så fick jag kämpa mej när för baken. So sick.

Näe, nu ska jag åter gå till the hills maraton som går på mtv just nu. Sen blir det lite små saker som man ska fixa idag bara.
Jag slänger in en bild på mej och hanna fårn i fredags med tänkte jag .
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0