but when you know what it is . .


vad up alla ?
Själv så sitter jag just nu hemma hos SAra och kollar på Tila Teuqil. Fy fan vad alla e aggresiva där. Slänger med stolar och allt, jeeas !! jaaa ialla fall. Innan så kollade vi på bröstcancer galan. Och jag skickade faktsitk pengar. Jag ringde även på en bil och även så skänkte jag pengar. Först var det en jätte fin ill rosa bil. Men vann jag inte. Och inte heller den andra röda som jag ringde på ;p attans. Nåväl, jag skänkte pengar iaf. Så jag var duktig (:

Annars så idag då ringd eju så klart hanna och väckte mej. då var det snabbt att hoppa i kläderna och åkte ner i stan för att äta sushi med henne. Men än så hann vi inte göra för att hon skulle hem och plugg igen. Så jag hoppade på bussen igen, och mötte mamma i dörren där hemma. Så vi bestämde oss för att åka up på stan lite. Jag hittade ett par jätte fina vinter skor. Hittade de på barnavdelningen så de fanns bara i 37 och 38 hade typ precis blivit sålda. Så det blir för mej att försöka hitta den på någon annan affär. Mm, to bad. Ville verkligen ha de,. jaja, sen åkte vi in om söder punkten. Och då märkte jag at min mobil var borta :S Och jag har alltid telefonen på mej, ALLTID. den e mitt liv :p Så jag fick så klart panik så det blev att hoppa in i bilden snabbt och körde fort hem. Och där låg den på sängen ;p hehe, tack och lov!!

Ja, och just sitter jag som sagt hos sara. hon fick hit mej då för att hennes mamma hade gjort lussebullar, haha min feta röv kom då snabbt hit. Mm, näe. Nu ska jag bege mej till tvn igen.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0