So I sit back and think for a minute, which city needs a little more talent in it . .


fy vad det har börjat bli kallt ute. Och mörkt. Inte kul asså. Vill ha sommar och ljusa dagar. :( Jag har fortfarande inte rikgt kommit på vart jag ska ta vägen när julen närmar sej. Men det löser sej nog, hoppas jag!
Ja, annars så ligger jag här i min säng. Vilket jag har gjort ända sen jag kom hem idag ;p Man ligge rju här hela tiden nu när vi har skaffat trådlöst internet. Well, ska nog sova snart. Tittar på sista avsnittet av Tila Tequila. Redan sett det kanske tre ggr, men "finalen" i alla sånna hära program e ju nästan de bästa. Börjar gråta varje gång jag ser det. Jag vill ju att tila ska välja dani. To bad så väljer hon ju bobby. Men han e väl söt? hehe ;p När det sluta ska jag försöka sova! Ska upp kanske 07 imorgon så då måste man ju fan lägga sej tidigt.

Imorgon så ska jag nog sola? Det e ju helt underbart att lägga sej i ett solarium nu när det e så kallt, eller ajg funderar faktiskt på det stående solariet. Det sägs ju att det e bättre. Aa, får se imorgon. Men det som står högst upp på listan e att ringa och kolla om jag får det jobbet som jag var och sökte i förra veckan. Säger vart det e om jag får det ;p
Sen har även min mobil kommit, dock ligger den ute på pappas företag ute vid väla. Så får ju ta och åka dit. Men det gör inget, har ändå ärenden på väla.

Kommentarer
alice

jag gjorde hos min tandläkare. betalade 1000 kr.. men de e sånt speciellt pris ;P haha

2008-10-08 @ 13:44:06
http://alis.blogg.se/
Samuel

Vet inte hur jag hamnade här inne, men har läst lite av din blogg nu. Usch, de finns inget värre än när man måste ta förväl av sin hund. Det är verkligen så sjukt hemskt för en hund är precis som en av ens övriga familj. Man vill ju inte att de ska behöva lida & ha ont, men samtidigt vill man så gärna ha kvar dom hos sig. Känner igen mig i mycket av det du skriver, och det gör så ont inombords.

2008-10-08 @ 18:03:48Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0