And it kinda made me smile.

puuh, sitter och kollar på lite av debatten som går på SVT och lite på "the day after tomorrw".
Kom förresten på att jag alltid börjar med "sitter här" ;p hehe! Well thats me. Idag satte jag mej ner och tog en kaffe på Espresso House. Känns som om det var väldigt längesen. Söta sara bjöd så då tackar man ju aldrig nej (: Sen har jag även solat idag igen. Så nu e jag brun och fräsh (: Det e väl ändå det bästa när man e brun? Men ser så mycket fräschare ut kan jag tycka. Ja, även idag så stod jag upp och solade. Börjar glla det rikgt mycket.
Har några frågor om det, hur det funkar och så. Joo, jag solar på sunlux borta vid gröningen här i hbg.
Man stå liksom i ett litet litet "rum" eller vad man ska kalla det. Och har massa solarierör runt om sej. "rummet" e kanske 1x1 meter.
Och det bästa av allt e ju att man inte heller får den runda jävla fläcken på röven!! Sen sägs det att sånna solarium också har en liten efter effekt. Man kan väl gemföra det med brun utan sol. Att även om man har gått ut i från solariet så "arbetar" huden fortfarande på bärnnan eller vad man ska säga (: Hur bra som helst, love it!!

Nu har jag också fått igång det programmet som man behöver för att föra över bilder från mobilen till datorn. Jätte nöjd, även om jag fick fråga min granne om hjälp ;p hehe!Kommentarer
Anna

aha :b alltså de är ju olika, typ som burgerking och mcdonalds smakar ju inte likadant, inte sushin heller ;) du borde prova, ligger precis nedanför thaicorner och amadeus :)

2008-10-09 @ 23:03:16
http://abananna.blogg.se/
Samuel

Men om man helt plötsligt blir jättetrött i benen, kan man sätta sig ner då? :-). Eller det är bara att bita ihop?

2008-10-10 @ 10:01:13
Sara

Sv: Haha ! Jaa, det gör du :P

2008-10-12 @ 00:02:51
http://saralii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0