how can he take sombodys life so easy!?


ehm, igår fick jag veta av mamma att hon hade bokat till till vår hund Elvis . . för avlivning . .  Som jag har sagt innan så mår han inte bra. Och . . det e så jävla jobbigt. JAg tycker så synd om honom. HAr bokat tid till den 7 october.
Om vi inte gör det så kommer han förmodligen att kvävas för att han hostar så mycket.  OCh jag kommer inte klara av att se honom ligga på golvet helt livlös när man kommer innan för dörren. JAg vill inte att han ska dö på ett smärtfullt sätt.
Då e det bättre att han får somna in, och slippa all smärta. Bara somna in. Det e som att förlora en fucking familje medlem.  Och det e så fucking jävla jobbigt   . . Jag palla rinte asså, jag pallar inte !! Hela grejen med att inte ha en liten elvis som komme roch möter en vid dörren när man kommer hem och vifftar på svansen och skäller på en för han vill att man ska klappa honom. Att inte ha en liten elvis att gå ut med. Att inte ha en liten elvis som man kan krama när man e ledsen. Att inte ha en liten elvis som bara finns där och får en att må så jävla bra när eman
Kommentarer
Isabelle

Det känns tungt nu, jag vet! Men det kommer bli bra till slut, tro mig. Måste tänka på Elvis bästa. Det kommer att gå bra :)

2008-09-27 @ 19:19:11
http://isobel.devote.se/
Anonym

Det är jobbigt nu, det kommer det att vara en tid, men det blir även bättre att tänka att han kanske har det bättre i hund himlen o inte behöver må dåligt längre, Tänker på Elvis o er... <33

2008-09-30 @ 17:15:48
http://uddda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0