Sometimes i sit and wounder is this life really for me,

sådär . . även idag har det varit en inne sittar dag för mej. ända sen i måndags. mm, visst e jag tråkig. Men helt enkelt inte orkat annat. Så jag har ju inte missat något på tv om man säger så ;p Eller jo jag har varit ute med elvis, men annars så har jag nog inte varit ute mer. Igår så satt jag bara och väntade på att det skulle regna. Men idag så verkar det inte som om det ska regna. Solen skiner, eller gör den ?
Ska iaf sätta i en ny hårförlängning lite senare idag. Nästa gång jag tar av de så ska jag toppa håret lite till. Känns som om jag kommer få göra det rätt så ofta nu. men jaja.

Jo, jag har tänkt på det här med att ha blogg. Eller ja vad har jag tänkt egentligen, grejen e den att jag vill skriva så mycket mer än vad jag gör. Men saker som liksom jag inte anser att alla heller ska veta, men vafasen detta e MIN blogg?
hehe, kommer nog inte ändra så mycket på mitt skrivande. Men jag såg en stor skillnad på min statestik när jag hade ett inlägg som hette "en pappa kan styra ett företag, men en mamma kan styra hela världen". Så det e väl sånt folket vill  höra ;p herregud man jag bara babblar nu. Men när man suttit inne i tre dagar så blir det att man tänker mycket. och tro mej, för mycket. nej, måste se vem det e som åker ut från top model 4 nu. hejs !!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0