in the beginning, I had strength. Now I must apologize for my weakness


hey yah'll !!

Ja vad har hänt i helgen nu då . .
I fredags så slutade man tidigt, så drog ner med kajsa på stan och fikade lite. Mm, även spargrisar kan ta en fika ibland ;p hehe! vart jätte längesen jag satte mej ner och tog en fika. Men det var mysigt iaf. Tänkte att mitt bleka huve skulle få sola solarium också. Men sånt gör inte spargrisar. nej nej . Så vid kanske 17 tiden vart jag hemma. Då stod sushin och väntade på mej, syrran var inte alls sugen så jag fick en massa av henne, men jag var sugen p ådet så jag tackade ja! Sen hoppade my skinny ass in i duschen sen blec det att göra ve sej för att senare åka till kajsa på lite fest.
MEn åkte hem redan vid 02 tiden. Var rätt så seg, inte alls sugen på att dricka faktiskt, så där i slutet så satt jag och drack vatten och åt chips ;p  Jajaj, men sen vart det iaf skönt att komma hem och lägga sej.

Lördagen, jaa. igår då var det också lite fest. Helt okej, vid 00 tiden begav vi oss ner mot staden. Men fy asså.
Ja, kalla mej pessimist eller vad ni vill. Men hbg e så sjukt tråkigt, samma skit hela tiden. Såja, vad fan ska man göra. Ja när inty mycket just nu. Men slösade onödiga pengar igår. Känns förjävligt. Jaja, får hålla igen nu. Måste ha fått ihop en stor summa pengar innan december månad kommer ju, så jag kan få min lille krabat. Näe, nu ska jag nog lägga mej lite mat sen ringa till pappsen som e i rumänien. Och se hur allt går där och även se om han hittar någon fin mobil till mej!
Kommentarer
Anonym

jätte fin header :)

2008-09-21 @ 19:36:06
http://linneafribergs.blogg.se/
Johanna WP

Jo, jag har sett ditt mejl, men inte svarat än eftersom att du ligger såpass långt upp i designlistan att jag inte kommer att börja med den på ett tag. Kanske inte så smart tänkt utav mig att inte höra av mig, men jag är inte känd för att vara den skarpaste kniven i lådan ;)

2008-09-21 @ 20:14:19
http://ilky.blogg.se/
Denise

Tävla om lyxiga hårvårdsprodukter för 1500 kr! :) http://naztysbunny.blogg.se/2008/september/tavling.html

2008-09-21 @ 20:22:06
http://naztysbunny.blogg.se/
elof

skitfin väst :D köpt?

2008-09-23 @ 15:58:11
http://bebygrrl.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0