beautiful and rich!

Heey!

Hann inte alls skriva igår!

På dagen så vart jag då på körskolan. gick verkligen jääääätte bra :D Fast hinnet nog ite få det inna juni som mitt mål var /; MEn inan Juli blir det iaf :D JAPP JAPP!
När jag vart färdig på körskolan så ringde min BFF hanna mej ;D hehe! Blev en runda i stan och kollade på hennes balklänning så snygg hon kommer bli i den (; Hon har ju verkligen perfekt kropp till den kläänningen som hon ska ha. Efter vi vart färdiga hos skräddare så begav vi oss mot EH och drack lite kaffe. Och snackade en massa skit ;D hehe! älskar hanna. Aldrig en enda tyst minut när vi träffas ;p Kom hem när klockan vart sex. OCh då vart det bara att göra ve sej. Kom doick inte även förens klockan vart 2100. Hade verkligen inget att ha på mej ;S Typ ALLA mina jeans e i sönder. Liksom alla, fattar ite! Behöver nya. Det blev iaf att slänga på sej ett bar vita jeans som jag hittade i kgarderoben, köpte dem i onsdags, tänkte ite påa tt jag hade dme ;p hehe! Klippte iaf ett hål på käet, tyckte att det blev lite snyggare då.

Sen blev det att hoppa på bussen till marlene. Stannade där till 0000. Sen ner en runda i stan, var hemma reda vid 0130. Ska ju faktistk festa till det idag, iflyttnigsfest hos björn (: Ska dit vid 19, så det e väl lika bra att ställa sej framför garderoben och komma på vad jag ska ha på mej, kanske en klänning? hm . . Vågar man det eller blir det för kalla ? :S


Också kvällen (:

Kommentarer
hemlig beundrare

du e sexy :D

2009-04-25 @ 21:23:09
a

vart är den blå skjortan ifrån:)?

2009-04-25 @ 23:27:24
http://annieaxs.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0