Om man har bil, så e det ett måste att åka till ullared!


usch, nu måste jag snart gå och lägga mej. Jag e trött som en jävla jude i huvet! Jag somnade redan vod 2100 tiden igår ;S fattar inte hur jag kan somna så tidigt. men jaja, det var väl bra!

Idag har jag hunnit att vara på körskola, det går helt okej bra! Måste köra ännu mer hemma. Efter körskolan så trallade jag bort till e kompis. Skulle nämlige klippa henne, jag hade värsta ångesten bara för att jag vart tvungen att ta ca 5 cm på hennes hår, så hade blivit väldigt långt sen sist jag såg henne ;p hehe! men ja, det kommer ju växa fortare nu.
är jag hade klippt henne klart, kom hennes syster och plockade upp oss, så vi körde en snabb runda till ödåkra, sen hem igen för att äta. Galet att klocka vart 1930 då, och att det fortfarande vart helt ljust ute :D men det gillar vi (:
yee, sen tog jag bussen hem vid 2030. Fick lite mer ångest när jag kom fram till att jag verke orkade eller hann sola /; Känner mej helt vit. Har inte solat sen i torsdags (jag kan väl då vid detta laget säga att jag e beroende av att sola :S)

imorgon så blir det en av de årliga turerna till ULLARED ;D haha! En gång på våren och en gång på hösten ;p Listan e vid detta laget jääätte lång. Så jag kommer få spriga runder där som e galning imorgn. Föööresten, jag ska köra dit. Så där blir det ännu mer träning ;D japp japp, gooddie gooddie (:

Nej, nu måste jag väl typ välja ut kläder som jag ska ha på mej imorgon, bekväma och lätta att ta av ;p hehe! äe jag då ska prova en massa kläder i ullared. Så det blir typ inga Converse eller jobbigt tajta jeans. Naj, typ leggings, ballerina skor? ;S ja, ågot åt det hållet (:

Nu kallar klädera mitt namn och även kudden och tandborsten. Så HAAAJ (:


bilden: polly novacKommentarer
- Hanna

Där ser man. Jo jag har också hållt på med sånt i några år, men måste säga att det är ju jäkligt snyggt gjort iaf. Ser verkligen äkta ut.

2009-04-21 @ 23:26:39
http://haze84.blogg.se/
- Hanna

Haha jaa dethar du rätt i faktiskt. Usch gillar inte henne. Så det är bra att hon har fejkhår, hihi

2009-04-22 @ 08:29:46
http://haze84.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0