SÄLEN 09

Torsdag!

Internet funkade ju inte /; Jag måste skaffa mej bärbart Internet asså, halet att jag inte redan har det ! hm, aa. Ja, jag känner väl inte riktigt att jag passar in här än.

Har ni sett det ansnittet med Sex and the City då Carrie åker med Aiden till hans stuga mitt ute i ingenstans, precis som som hon känner där känner jag just nu ;p


Vi kom hit här vid 12 tiden innan idag och då blev det backen på direkten. Efter ett tag så tycker jag att det blir tråkigt och käns meningslöst med att bara åka upp och ner för baken. Så Då hittar vi istället ett ställe där de e massa gupp och andra saker, och ser jag en sak som ser ut som en trappa tyckte jag då. Så jag tänkte att jag skulle vara lite häftig.  Men näe, precis när jag har kommit på de, så kommer jag fram till att det var en trappa, det vart en trä trappa. Så jag trillar ju rakt fram och skidorna upp i luften. Och ja, hjälp fick jag inte heller. Kim bara stod där och skrattade  ;p haha "GÖR DET IGEN SÅ JAG KAN FILMA DET". Men näe, det blev bara en gång ;p hehe!


Nu på kvällen så vart vi ute och åt lite. Jag kände mej fruktansvärt manlig när jag åt revbensstjäll och drack öl ;p haha! Men vafan liksom? Och bara så ni vet så kostar ölen 70 kr :O dyraste tuborg'en jag någonsin druckit.Nu sitter jag här i lägenheten och dricker en Pilsner med pappa ;p haha! Ingen orkade festa idag, så det sparas till imorgon. Nej, nu ska jag kolla Seindfelt. Poooss haj !!
FREDAG!

Jag må säga att idag så vart det roligare att åka i backarna. Kan va för att vi hittade nya ;p hehe! Vid 1600 tiden när vi rörde oss tillbaka till stugan så drog afterski'n igång här på en bar i närheten, men vi vart tvungen att ta liften innan den stängdes, så det blev inget! Så vi gick till en affär här i närheten och köpte ett flak öl. Haha, dock bara jag som dricker det.

Jag trodde att min familj på pappas sida vart "Party People" men de e tydligen "Party Popers" buhu! Blir galen, jag kan inte sitta inne på en fredag asså! Det e sant, så nu sitter jag här och skriver på min datorn som inte ens har Internet och sen så dricker jag en massa öl. Hoppas på att bli full och däcka snart, annars kommer jag väl att flippa på att jag har för mycket energi. Näe, JAG KAN INTE BARA VARA INNE! Galet tråkigt. Jag hoppas verkligen att de piggrar till imorgon, för de brukar vara bra på det, men inte nu! Något e fel. Men när, nu hoppas jag väl på morgon dagen, om inget händer då, så får jag väl supa ner mej och däcka i en snödriva.

Annars har jag ju inget kul att berätta när jag kommer hem . . .


      


LÖRDAG!

  

Idag blev man väckt redan vid halv tio. Jag somnade inte förens vid 0430 igår, inte kul att vakna så tidigt då. Sen drömde jag e CP dröm med ;s Var i ett hus, och det spökade och skit. Jag trodde att jag skulle dö. Haha! Men drömmer allt konstiga drömmar när man inte sover i sin egen säng. Mm!


Men upp vart jag tvungen att gå iaf. Så ut i backen blev det. Det börjar faktiskt bli lite tråkig med att åka nu, och jobbigt /; Har så ont i mina små fossingar asså . . E helt slut i HELA kroppen faktiskt! Jag kan ju se detta som en "träningshelg" för det tar ju rätt så mycket på en att åka skidor. Eller jag åker ju snowblades, inte lika häftigt som snowboard. Men lite häftigare än skidor iaf!


Och nu kvällen "få fan vad jag e packad asså, hel galen kväll. Har precis kommit hem från en bar här i lilla sälen och klockan e 0513, och usch vilka puddingar här finns. Jag blir verkligen helt galen! Hahaha, WOOOHOOO! Jag har blivit bjuden på en jävla massa drinkar ikväll, därav denna goa fylla. MHM JAJA THAT'S RIGHT! Haha, fy vad bakis jag kommer vara imorgon"


Hm, näe inte riktigt va? Haha, asså jag kommer ha så mycket att ta igen nästa helg!

Klockan e nu 2229 och jag sitter här nykter som ett streck på en lördag kväll och glor på tv och min dator som fortfarande inte har något Internet! Var nere i affären för kanske 30 min sen för att köpa mjölk. MJÖLK PÅ EN LÖRDAG? Nnäe, för helvete polly "pål superstar fyllo" Novac! Och jag saknar hanna, min bästa vän! Haha, vill gå runder med henne i stan nu när det e så fint väder och snacka en massa goja, och njuta av allt med en kaffe latte, eller en kall go! HÖR DU DET HANNA? Du vet var vi ska göra i veckan va ;p hehe !


Imorgon e jag tillbaka till verkligheten. Kör härifrån runt två, och innan dess så måste jag och pappsen in på gallerian som ligger här precis, och förhoppningsvis köpa det ursnygga Odd Molly linnet. Hehe (; Sen bär det hem. Jag sitter fram denna gången med, blir tyvärr åksjuk. Men jag tycker att det e bra att sitta fram med, för man har koll på läget och jag kan träna mer på vägskyltar ;p haha !! Nej, skriver imorgon kväll när jag kommit hem. Och då har jag Internet. YES!  

 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0