ställ dej fan inte ivägen för mej!

Kan börja detta ilägget med att skriva hur förbannad jag e och sluta med att jag har köpt mycket i ullared. Ja, here u go:

Fattar inte vad vissa människors problem e? Om folk har något problem, snälla berätta det då. SNÄLLA, jag hade kunnat ge bort en miljon för sånna saker. Men äe, istället så ska eller försöker det ha kvar sina "balls" och fortsätter sura. Och jag tycker fan synd om er. Rikgt jävla synd. Synd att ni ska spendera så mycket tid på att vara bitterfitter hela tiden. JÄVLAIT SYND OM ER! väx upp för fan!

Nu har jag fått det sagt, så nu blir det en ullared story:
Ja, jag körde som sagt ;D uuh, skit stolt! hehe. jaja, köpte iaf e jävla massa, fanns dock inte så mycket kläder där. MEn köpte väl iaf 10 plagg bl a. En  jäääääätte söt gammel rosa kjol från koola anna. helt underbar. Längtar tills det blir lite varmare så att de kan åka på :D

Just nu sitter jag i min säng och e förbannad/ledse/arg/besviken och lite glad innerst inne. Men kan inte sluta störa mej på denna grejen asså. Pallar inte sitta här som ett idiotiska anka som bara tänker på bröd och inte orkara bry sej om vad. Men när saker som den , (ja den får vi kalla det för, e det mänskliigt eller vad e det för något) gör förstör för mej. Då blir jag arg. Snacka så mycket skit du vill, det rör inte mej. Men ställ det inte ivägen för mej!

nu blev det ju ett dåligt slut. jaja, får slänga upp ett inlägg till då . .

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0