äntligen VÅR!

Börjar detta inlägget med: Ja det e mina bröst i det andra inlägget!
hahhaa (; mm!! de ni!


Idag vaknade jag redan vid 1100, trodde jag skulle sova till typ 1400. Men det blev det ju icke. Ringde hanna, men hon skulle fixa lite grejer. Så vi bestämde att vi skulle mötas i stan lite senare istället. Så jag åkte ner i stan och hängde med Sandy och Krille lite, mysigt att sitta på haman i det fina vär väderet ;D
Men det eju verkligen jobbigt att se alla röka brevid mej. Usch! Men jag håller mej fortfarande. Inte rökt på en vecka nu!
Det e jobbigt, men jag får mycket stöd från alla! hahah, "du e så duktigt polly, fan vad stolt jag e över dej"
HAHA, ja, men det e jag ju (:

Vid 1530 idag så sang jag bort till city kliniken för att jag hade tid hos en ortoped. Skulle kolla med handlederna, men han hade ju verkligen ingen aning. Det verkade som om han vart dum i huvet! haha, han sa inget bra iaf. Men jag har slängt bort inlinesskydden nu, så får se vad som händer (:

SEN mötte jag upp min älskade hanna baby boo ;D hehe! världens bässta vän, kan verkligen prata om allt med henne (:
Vi gick ovh fetade oss med sushi, sen blev det en kaffe latte vid kungstrapporna, en rund apå gina, en runda på catflash.
Sen hade klockan hunnit bli 1830. Så då blev det hemåt ;p och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. ta en rund apå stan med emelie eller en runda på stan med Denice och Jessica. Ska ringa denice nu så får jag se ;D

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0