Du e allt en liten gris (:


Igår bar det av till Denice. Hade attans i det trevligt ;p haha, hennes pappa e ju för jävla go. Han skulle bita mej i fötterna HELA tiden, sen skulle han bita mej i knäna, och sen sa han "Om jag hade varit 40 år yngre, DÅ DU! då hade det varit no suprise" hahahah, som jag skrattade! HAHAHA!

Vid tolv, får jag och denice för oss att vi ska in till stan. När vi väl kommer ner i stan så e det ju inte en kotte. Vi trodde där skulle vara livat i och med att det hade varit match. Men icke ;p Så vi hoppade på bussen igen, och hoppade av här hos mej. Kollade lite på film, och sen somnade vi gott i min sång båda två.

Idag skulle jag upp 0730 för att ta emot ralle, men så fort han hade kommit så gick jag ner och la mej igen. Och Ralle ställde sej på Denices huve och ja, bara stod där! söt e han :D
Sen vid 1100 blev vi väckta av att han slickades oss båda i huvet, inte det roligaste sättet att vakna på, men ja ;p
Blev en runda ner i stan för att dricka lite kaffe, så bar det av till väla, och sen till familia. De har precis öppnat en ny sko affär på familia, SKIT BILLIGA SKOR! jag hittade inga skor, eller hittade ett par skit snygga frans stövlar, men känns onödigt att köpa stövlar nu när det förhoppningsvis snart e sommar (:

Och nu sitter jag här och glor på tv'v menans jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen. Sen blir det nog till denice isag igen, hoppas på att hon kan fixa mina naglar, men får se vad vi ska göra ;D

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0